pioneer_09 je napisao(la):
cijena tih spojlerčića?
znak presvuci crnom folijom, jer je ja mislim znak utaknut u gepek, tako da kad bi ga izvadio ostale bi rupe... a octavia mozes komotno skinuti i samo ocistiti ispod ljepilo i to j eto
Cijena spojlera je 60KM, imam ih dvije vrste! Ovaj sto je kod mene na autu to je veci a manji je kao S line lip spojler sto bude na Audiu A4 b6!
Znak necu skidati jer ostanu rupice dvije i zbog toga onda moram farbati citav gepek bezz a OCTAVIA sto pise to cu sutra ako Bog da skinuti kad budem zatamnjivao stopke:icon_smile:
Octavia1.8t20v je napisao(la):
Škoda je odlična
Samo po meni bi bilo odlično da staviš body kit od Rs-ice . A felge su bbs rs/rm po meni najbolje (ako želiš sa falcom)
Svaka čast
Stavio bi ja druze body kit ali to mi je bacanje para i onako cu izgubiti na njoj puno jer sam je novu uzeo a ne znam ni sam koliko ce jos biti kod mene! Dok me sluzi dobro bice moja, kad mi bas dosadi onda cu je mienjati a tesko se moze pokvariti jer su ovi motori mazge, prije ce on tebe sahraniti nego ti njega :icon_smile:
HELL_BOY je napisao(la):
pioneer_09 je napisao(la):
cijena tih spojlerčića?
znak presvuci crnom folijom, jer je ja mislim znak utaknut u gepek, tako da kad bi ga izvadio ostale bi rupe... a octavia mozes komotno skinuti i samo ocistiti ispod ljepilo i to j eto
obavezno ukloni to octavia
Sutra tj. danas bi trebao skinuti:icon_biggrin: