arminnn je napisao(la):vidio ga iz daleka na ciglanama fino izgleda pravo...budete li pred VF-om?
panajotis je napisao(la):jos da farove ofarbas iznutra u crno sa nekim socivima bio bi pun pogodak... mada je i ovako vrh :icon_eek:
mooamer je napisao(la):arminnn je napisao(la):vidio ga iz daleka na ciglanama fino izgleda pravo...budete li pred VF-om?
hvala brate kako ja tebe nisam vidio gdje si bio,ma ponekad odemo al sad odemo dole ispod stupa na onaj parking EP!pa et naleti!pozz
:lol::lol::lol: valjda Energoinvest
mooamer je napisao(la):arminnn je napisao(la):vidio ga iz daleka na ciglanama fino izgleda pravo...budete li pred VF-om?
hvala brate kako ja tebe nisam vidio gdje si bio,ma ponekad odemo al sad odemo dole ispod stupa na onaj parking EP!pa et naleti!pozz
panajotis je napisao(la):jos da farove ofarbas iznutra u crno sa nekim socivima bio bi pun pogodak... mada je i ovako vrh :icon_eek:
ofarbani samo jos sociva ako znas koga da ima javi pomoglo bi mi,pozz
technoGeek je napisao(la):mooamer je napisao(la):arminnn je napisao(la):vidio ga iz daleka na ciglanama fino izgleda pravo...budete li pred VF-om?
ofarbani samo jos sociva ako znas koga da ima javi pomoglo bi mi,pozz
Liga s foruma prodaje sociva i ugradjuje ista, pa vidi s njim
s1ck je napisao(la):mooamer je napisao(la):arminnn je napisao(la):vidio ga iz daleka na ciglanama fino izgleda pravo...budete li pred VF-om?
:lol::lol::lol: valjda Energoinvest
ispravka EI!!!:lol::lol::lol::lol::lol:do mene
ArminM je napisao(la):mocan mocan, jos u crnoj varijanti, uhh, gori svegami
jbt kod nas u gradu jedan deda ima vts-a. Vjerujem da ne zna koliki je sretnik, i pitanje da li ga ikad salta dalje od 3 brzine
sta je s ovom jednom felgom, jel to treba tako ili:icon_confused:
dellas je napisao(la):Extra masine, kakav je osecaj gledati mu u branik
jusuf je napisao(la):opasan ti je saxo pravo, svaka cast
ja sam vozio 1.4i ,iznenadio me pravo, mogu mislit kako ide taj 1.6 16v
sl7 je napisao(la):Samo tresni nekog dizela cipovanog auto je za:icon_eek:
cliocup je napisao(la):odličan saxsach da ne vozim clia vozio bi' nešto vak' ovaj tvoj je čista 10 sretno....:123: