Nije to druze da niko nista ne smije reci, nego ja ti kazem kako je jer sam se susreto s tim, a vi opet nije to tako nego je vako.. pa nije brate vako jer ja znam iz licnog iskustva da je tako. kontas? ima vas par koji se javljate u svaku temu i kontrirate i onda jedan drugog lajkate i odgovarate. bilo je dosta tema u kojim sam imo sta napisati ali nisam htio evo bas zbog ovog jer bi poceli kontrirati. uslikat cu ti ja forda svog odozdo koji svaki dan zimi ide na skijanje po putevima sa puno soli i kamencica. to sto se ufati povsinska hrdje, to se desava na svim novijim autima i kako se prave novija auta to ce biti sve gore i gore.. to je stvarnost i pomirite se s tim, al to nije trulo i to se ne mora nista popravljati, al eto posto zivite vani pa mislite da to treba onda bacajte pare..a bolje bi bilo nasuti pun rezervar goriva nego farbati lafete. ne valja vam to odma se nadjete uvrijedjeni a pocnete prvi kontrirat ljudima u vasim udruzenim grupicama. ako vas je vise ne znaci da to sto vi napisete je tacno
nije ovo nista licno bezveze se ljutis.. ne znam kakav stres spominjes, ja dodjem na forum da malo odmorim i vidim o cemu se pise i da diskutujem a ne da se nesto opterecavam