Iz sveg iskustva sto sam prosao i sl. radije bih kupio sebi dosta noviju Kiu pro' ceed nego e90 il sl. Posjedujem bmw tipa stariji od tog sta trazis i volva. Svi pricaju kako je volvo skup za odrzavat, al je za razliku od bmw mizeran, ja cu si volvo opet kupiti,ali tebi ili bilo kome drugom se necu truditi ista pricati oko volva, jer tko ga je vozao i tko misli kupit kupiti ce. Al bmw... pa samo polovne dijelove na otpad kada odes kupiti cijena je drasticna za razliku od evo vec volva, vw i nekog frugog auta,samo zbog imena. Dodem na otpad,pitam moze li nize,sto tako skupo,kaze jbg, to je bmw, ta klasa auta i kosta. Duplo vise od auta istog godista, vecina dijelova. Za volva kupim si motor sa sjebanom karikom za 150km bez agregata, odem za bmw iz iste serije godina i samo glavu platim 400km, ali prči ga,jeftinije nema, to je bmw. A o novijima da ne govorimo. Ja jesam veliki ljubitelj bmw-a,posebno mi se sviđa E60, ali ovaj E90 mi je samo lijep s vana, ako je FL,jer inace je guzica ruzna ko sam djavo, unutra i da ima brdo opreme nije nesto posebno, nazad dosta tvrda klupa. Meni je zao sto nisam kupio neku kiu ceed 2006-8 godiste nego bmw 3 2002-4, jer sam mogoa dobiti duplo manju kilometrazu, skoro mogu reci udobnije auto, i ne sekirat se za dijelove vele, al eto.
A sto se tice E60 3.0d rodak ga je kupio sa 150k, sada ima ako se sjecam oko 450k. Na njemu nije nikada mjenjao niti lamelu nit ista posebno. Mnogo bas prelazi, a ulje mjenja svako 30 000km i nikada eto problema niti s turbom,niti motorom, mjenjacem i sl., smije se meni kako ja na e46 mjenjam na max 10k. Jeste da je skup mu taj mali servis, skupo originalno ulje,al kada ga mjenja na 30k izađe opet jeftinije nego na golfu 4 kada ga mjenjas na 10k. Auto se voza po BiH i RH, nije vani. To napominjem ako netko uđe u pricu kvalitete ulja u nas vamo i vani negdje i sl.