Član
opet ja, sad je gora situacija.. maloprije dosao kuci, u 9 sam imao udes, povis mjesta Turbe, da vas pitam sljedece i da mi dadnete savjete jer neki su mozda nazalost svojom il tudjom greskom dozivili to.. znaci situacija je sljedeca, vracao sam se s komara, stao pisati i drug zatrazi da on vozi.. i povis turbeta krivina ostra i poslije krivine nas zanese izgubi kontrolu nad vozilom i zabjemo se u djipa "vw tuareq" il kako se vec zove.. na mom autu sve naprije polupano, hauba iskrivljena, oba blatobrana stucena, vezni lim, hladnak, motorni prostor, znaci nema nista od auta, a od tuareqa otpao samo tocak.. znaci drugar je vozio MOJE auto koji je kriv za udes i koji se zabio u drugo vozilo.. napralvjen je zapisnik ,alkotest, ovo ono, drugar je dobio 100KM kazne, taj iz djipa je sam bio nas je cetvero, svi zivi i zdravi, malo izgruhani, malo se udarili, trazim savjet, znaci drugar je rekao da nas je led izbacio da je izgubio kontrolu i da smo udarili u to auto.. a koliko sam cuo kad je taj iz djipa koji je sam bio u autu davao zapisnik rekao je sljedece "vozio ko biva on 50km/h i ugledao je ispred kako pri velikoj brzini auto tj moj drugar s mojim autom gubi kontrolu u njegovoj traci, on pokusava izbjec pomiceci se desno ali mi udaramo u njega".. eh sad posto mi nismo isli tolik ovelikom brzinom , posto je led na cesti bio, savjet trazim sta da radim.. nisam nikad bio u ovakvoj situaciji.. sta da ucinim.. auta vise znaci nemam skrseno je, ne mojom krivicom.. hocu li ja moci ista u osiguranju izganjati, hocu li dobiti ikakve pare.. hocu li moci kupiti od tog sebi drugo auto.. ja nemam ama bas dinara da kupim odma drugo.. ostaje mi nada u osiguranje.. sta mogu dobiti sta moram uraditi i sta mogu uraditi.. DAJTE SAVJETE KO BOGA VAS MOLIM.. jos sam pod stresom tresem se, dozivjeti takav udar, okrenut se i sve a ostati pribran i pametan nije lako..