Član
E ovako treba mi kakav konkretan savijet,sinoc oko 19-30 u ulici bistua nova u radakovu,udario me je covijek,bio sam u svojoj traci lik se iskljucivo sa auto puta bio je pod dozom i prebrzo je uletio u iskljucenje tom prilikom kreno je na mene,mezutim izbjegavo sam kolko sam mogo i uspijeo me je zakaciti u zadnja vrata samo ogrebotina i zadnji blatobran dobro ga je udubio,medzutim kako sam ga izbjegavo udario sam u nanos snjega i razbio sam prednji dio na desnoj strani karambolku....
Procedura je bila da je lik 100 % kriv stim da je napuho balon 1.76 promila,e sad me zanima kako dalje,sa osiguravajucom kucom,kod mene je camelia a kod njega sarajevo osiguranje....
Dali da odem u neku radnju da mi naprave procjenu steta pa da to prilozim osiguranju u ponedeljak kad trebam da odem da uslikaju auto...
Znaci ako ko ima kakav savijet kako da vise naplatim nek se javi :icon_smile:
Procedura je bila da je lik 100 % kriv stim da je napuho balon 1.76 promila,e sad me zanima kako dalje,sa osiguravajucom kucom,kod mene je camelia a kod njega sarajevo osiguranje....
Dali da odem u neku radnju da mi naprave procjenu steta pa da to prilozim osiguranju u ponedeljak kad trebam da odem da uslikaju auto...
Znaci ako ko ima kakav savijet kako da vise naplatim nek se javi :icon_smile: