wade je napisao(la):ova firma brent nema pola godine da rade i vec ih hoce da pokradu..
lov2xlr8 je napisao(la):ma mini jammer i nek trazi mal ne reko sta
rjesivo za nekih 100 eura
edo_16v je napisao(la):wade je napisao(la):ova firma brent nema pola godine da rade i vec ih hoce da pokradu..
Pa vjerovatno su mislili, malo mjesto, mlada firma, nemaju oni sigurno uredjaje za pracenje u vozilima
edo_16v je napisao(la):wade je napisao(la):ova firma brent nema pola godine da rade i vec ih hoce da pokradu..
Pa vjerovatno su mislili, malo mjesto, mlada firma, nemaju oni sigurno uredjaje za pracenje u vozilima
Dalibor-Zg je napisao(la):Za mene najprakticnije pracenje preko GPS-a kada djevojci poklonim torbicu koju je strasno zeljela, a unutra ispod dvostrukog dna odasiljac,snimac, mini kamera itd....
Kaze ona meni : "pa ti uopce ne brines o meni gdje sam, kao da ti je svejedno gdje sam i sa kim sam...."
Brinem, brinem i te kako !!!:icon_smile:
Problem nastaje kada torbicu bojom treba "prilagoditi" odjeci koju nosi....:icon_confused:
syncro je napisao(la):Faradejev kavez, u prevodu metalni kontejner, i caoooooooooo... To zna svako dijete koje je zavrsilo 7 razred i ima postenu ocjenu iz fizike, za razliku od ovih amatera lopova HAHA