Član
hehe,ona prva je slicna onom sto sam zamislio,mada ce biti ovalne cijevi.....hvala zlaja.... ;-)
nermin suljagic je napisao(la):hehe,ona prva je slicna onom sto sam zamislio,mada ce biti ovalne cijevi.....hvala zlaja.... ;-)
Hvala druze...Schumi je napisao(la):Super ti izgleda Golf ali radovima nikad kraja :icon_biggrin: Ja imam jeftin prijedlog,da skineš to ''Golf'' i zadnji brisač,mislim da bi onda bio perverzan
zlajaaa je napisao(la):nermin suljagic je napisao(la):hehe,ona prva je slicna onom sto sam zamislio,mada ce biti ovalne cijevi.....hvala zlaja.... ;-)
ja sam išao na R32 look samo malo klinirati i štope i vrh
adi187 je napisao(la):Joj jest mocno sad moras i kasko osigurat ukrast ce ha ko :icon_rolleyes::icon_smile:
Sad je jos bolje sa crnim mrezicama, masku ovu i ostavi nemoj ni stavljat bez znaka nek bude drugacije od drugih, i onako ih je i sa maskob bez znaka kamaru :icon_smile:
Schumi je napisao(la):Super ti izgleda Golf ali radovima nikad kraja :icon_biggrin: Ja imam jeftin prijedlog,da skineš to ''Golf'' i zadnji brisač,mislim da bi onda bio perverzan
Jasmin1604 je napisao(la):Lijep golf samo stavi još sportski volan unutra
Nexus je napisao(la):gdje ces na ovakav branik stavljat ovalne rore:icon_biggrin:
dok ga vec nisi izrezao dobro promisli,jer ipak mislim da ce mu okrugli biti extra
i skini mu taj brisac,ovako samo mozes ostat bez nalje:lol: