Rucni.Sladje mi je voziti
.A i nije mi bas eps ekstra za kipera.A cuo sam da im cesto odu sinhroni,a znamo kako su dijelovi jeftini
.Ako bude posla kupovat cu jos jednog kipera 3 ili 4 osovine,pa cu razmotriti da kupim eps.Naravno mercedes
.
Imam na ovog uloziti jos koju markicu ili ti ga hiljadicu
Moram naruciti nove farove,narucicu s bjelim zmigavcem.Sjenila totalno losa.Preksinoc isao u petrovac pun,cca 15m svijetli,morao paliti non stop maglenke.Inace onda bude dan
.
Moram ove rucke u kabini sto se oslanjamo na njih kad se penjemo,na lijevoj strani lose obje.
Moram skinuti sjedista kad uhvatim vremena i oba ih presvuci jer je lijevo na lijevom cosku malcice poparano bilo,skoro pa neprimjetno i ja odnesem da presvuce taj donji dio jer nisam imao vremena skidati sjedista i nositi mu ih,posao je vazniji.
Moram nabaviti siroke felge,njih cu kupovati kad budem gume prednje mjenjao.Lijepse mi izgleda kamion
Moram branik desni dio ispravljat i farbat.Dam VOZACU da vozi.Prvo je isti dan pokupio kamen u kamenolomu,e prolaz sirok 10 m on bas kamen pokupi.Pa je onda kao slucajno drugi dan prolazio takodje kroz jednu ulicu,i morao se smaknut da ga ovaj drugi ne pokupi.Ja neznam kako se mi tu mimoilazimo po 80km/h.
Moram naruciti isto zadnja stop svijetla.Lijevo mi napuklo,desno je isto VOZAC treci dan nagdje slupao hahah.Sad je dobio prekomandu i vozi plavi kamion.U mjesec dana:
3 puta ga uvalio u rov,usko bilo hahaha,iako se actrosom 2 puta vecim prodje velikom brzinom bez problema
Posto nezna na retrovizore gleda kroz lijevo staklo,pa je jednom pokupio desnom stranom drvo.Ko bi rekao u jedino na toj dionici.A bas mi je gust kad vozima uskim putevima naici mu u susret da vozi u rikverc.Rekao bi vozi kompoziciju citavu a ne kamion od 5m
Par puta je iskrivio zadnji branik.Lako se srecom ispravlja.
Lamelu spalio za turu asfalta,i to dok smo uzasli uz jednu stranu nakon baze,javlja e lamela je losa skroz,neznam dal ce do bihaca izdrzati.Prije sve bilo normalno,niko se nije zalio.
Sjediste bilo primaknuto malo volanu cistio ja iza.On ujutro usao.I brzo sjediste nazad,probio onu sperplocu.
Tip vozi u prvoj i drugoj samo hahah.Sve ori.Moram ga zvati svaku brzinu da presalta.
I onda mi kaze ja sam VOZAČ............:ljut: .Jednom mu je cak strojar rekao:Hajd ti stari odspavaj,pa se probudi sutra.
Kako je poceo uskoro je njemu prekomanda na biro.:lol: