sto reko igy dok ga nevidis neznas heheh nemos ga uslikat nikako hvala na komplimentuLittle Dragon je napisao(la):vidio ga neki dan na carsiji , boja dosta ljepsa uzivo
hvala druze trudim se a dzepovi kratki hehehsaleee je napisao(la):Nije los,svaka cast na odradjenom poslu...
IGY je napisao(la):sve znas, sve sam ti rekao
btw jesi pokusao dio gje dodze tablica nazad u crno ? da malo razbije monotoniju bijeline nazad? nesto na fazon leona
slicna u igya perla u mene candy pomjesana sa perlom ali tu su negdjeadi187 je napisao(la):Jel to ista boja sto je bila i kod Igya na ibizi :icon_question::icon_smile:
eh nije vise ni white&black ni black & white sad je Diamont a nevolim ja kad se cuje heheheh onda je bilo dosta i murija svako malo zaustavljala mislila gasam a sad samo sisti i nediraju me hahahc0d14c je napisao(la):jos da se cuje ko prije ovaj white&black kako bi tek onda dobar bio ovak :icon_rolleyes::lol:
Imam borbet A 16˝ 7,5 jota dosta mi jer ja dosta spustam to ljeti volio bih neke 14 ali 9j nazad 7,5 naprijed i u pod ali otom potomnenad je napisao(la)::icon_eek: kako je dobar Punto!!! Samo jos kakve 17ke na proljece i to je to, svaka cast !
od muzike nista jos heheh dok dode na red sad skupljam za interier (sjedita nebo tapacirunzi i ako nadjem nekoga da mi tablu presvuce )adi187 je napisao(la):Mozda bi 14'' bile pomale, 15 minimum i kao sto kazes falc obavezno
9jota iadnje i 7.5 prednje i bit ce vrh
ma na karju ce ostati ove borbet ali ako bude ludih para ko za farbanje onda radim obavezno
Jel ti ostalo sta od muzike, hoces slagati sta?!
Ak ustreba pomoc javi,bude i kod mene povremeno nekih komponenti kako kad sta naleti!
Za kutiju imas popust ak budes radio posto ce i meni biti reklama
ako air ride bude molim boga da prednja stane kad se spusti necu izvlaciti nista za sad hehehCoL3 je napisao(la):ajme majko sto je mocan ispao:icon_eek::icon_eek: svaka cast
samo malo ljepsu boju borbetica i da je distance da felga malo izleti,da nije ovako pod rubom mislim da bi bilje bilo
ma ako ces iskreno nije mi palo na pamet hahahahLittle Dragon je napisao(la):samo kad si uradio klinjaru od nje trebao si i ove bocne zmigavce ukinut
ma hocu da ga odrzim sto je moguce jednostavniji bez nekih aftermarket stopova ili farova a naravno ako posluzi novac sto da neDzeniii je napisao(la):mislim da bi mu dobro stajali i ovakvi stopovi, uradit u fazonu u boji auta,ne da bude ono chrome
Hvala pasa moj truim se bgm puno posla a budget los hehehehmen007 je napisao(la):Druze ovo je perverzija, svaka cast. Jos kad mu legnu fele ima da gori.
pioneer_09 je napisao(la):Odlična boja drug A i auto naravno Svaka čast