Gajs-gt je napisao(la):Trenutno sam ga skino napada dosta snijega na njega pa mi auto bude teze :lol:almir_gr je napisao(la):Gdje nestade onaj spojler sa gepeka?
hehehe :lol:
Gajs-gt je napisao(la):Trenutno sam ga skino napada dosta snijega na njega pa mi auto bude teze :lol:almir_gr je napisao(la):Gdje nestade onaj spojler sa gepeka?
Jeste to je taj coswort sada je u njemu slozen potpuno nov motor preko 400PSVR6Boki je napisao(la):Jest, fakat Cosworth. Mislim da je to onaj trkaci, nastupio je na par brdskih trka, vozi 13 sekundi na 402 metra
sa ovim gumama i felgama nelici ninasta a slike cosworta ce biti za koji dan dok ga uslikamWoofer je napisao(la):auto vidjen juce.. ne lici na punta uopste a i extra se cuje
Nije coswort moj to je auto od prijatelja kao sto neko rece vozio je malo brdo sa njim a u nedostatku sponzora moro je odustati jednu sezonu je vozio 402race i auto je u radionici zadnje 2god slozio je potpuno nov motor preko 400PS sada smao ceka neku vecu turbinu sledece sezone ako ne nadje sponzore za brdo vozice racegogo GTI je napisao(la):a ciji je to coswort???
nije valjda da je tvoj???
to je ono o cemu ti pricam :lol: :lol: :lol:tibor987 je napisao(la):Gajs-gt je napisao(la):Trenutno sam ga skino napada dosta snijega na njega pa mi auto bude teze :lol:almir_gr je napisao(la):Gdje nestade onaj spojler sa gepeka?
Da, ali zamisli koji jeben downforce imas sa 80 kila snijega na njemu :lol:
Gajs-gt je napisao(la):sa ovim gumama i felgama nelici ninasta a slike cosworta ce biti za koji dan dok ga uslikamWoofer je napisao(la):auto vidjen juce.. ne lici na punta uopste a i extra se cuje