pucnjava u Sarajevu

pucnjava u Sarajevu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Bas mi je zao djevojke,nadam se da ce barem prezivjeti,mada ce ovaj neslavan dogadjaj ostaviti dubok trag u njenom zivotu. Nadam se da ce uhvatiti tog drugog pocinioca i da je nece osuditi!
 
ma neka ga je ubila, ja bih ga na param parcad raskidao i djelove tjela zakacio na ulaz svake kladionice, kao sto su prije pirate vjesali i ostavljali da vise ispred svake luke, pa nek onda kradu.

Njoj svaka cast, skidam kapu, malo ko bi bio u stanju to odraditi, drzim fige da prezivi, a ovog drugog ako uhvate, na LOMACU ODMAH :icon_mad::icon_mad::icon_mad:
 
Član
Svaka cast djevojci na HRABROSTI i nadam se da ce da prezivi! A sto se tice posjedovanja pistolja,nije mogla da ima dozvolu za nosenje,jer to uglavnom mogu dobiti sluzbena lica! Kakve se gluposti desavaju kod nas u pm!
 
Član
jbg zakonom ce ona naj*ati ali iako nije realno ali niko negleda realnost,sad ce se manje pljackati kladionice hehehe
 
"Ponavljam, krvi za Amelu za sada ima dovoljno, ali je pitanje šta bi se desilo da nekome drugom zatreba krv 0+ jer su velike zalihe povučene iz Zavoda za transfuziologiju. Oni koji žele dati krv, mogu to učiniti i ujutro isključivo u Zavodu, jer oni jedini imaju sve potrebne uslove za testiranje krvi, te da ne dolaze u Klinički centar", pojasnila je Jandrić.

Svaka cast Ameli i treba odmah počet djelovat svi kolektivi u državi da se ova žena zaštiti jer ovo je hrabrost i ona netreba biti osuđena
 
Član
Pa dobro jeste li vi svjesni da bi ona najradije vratila vrijeme unazad i pametnije odreagovala na ovu situaciju?
A vi joj čestitate, na čemu? Što je upropastila vlastiti život radi nekog ko nije vrijedan pogleda i pomena (''pljačkaši'')?

Iskreno se nadam da će djevojka uspjeti prebroditi sve što joj se desilo i da se nikada niko neće naći u noćnoj mori u kakvu je ona upravo upala. Svu sreću joj želim da poslije nema problema sa nekim 'najboljim prijateljem' preminulog pljačkaša, da ne osjeti tragove rana koje joj je nanio ovaj drugi, da zaboravi sve što se desilo da...... bude sretna ali.... ovo što sam naveo gotovo je nemoguće. Uglavnom želim joj sve najbolje, sve što bi najmilijem poželio i njoj to želim jer taj trenutak pogrešne procjene će joj ipak obilježiti cijeli život, nažalost.
 
Član
tvrdoglavi je napisao(la):
nije ona bezze reagovala,nemoj te tako...niko ne razmislja o psihickim posljedicama,pa znate li vi koliko je kladionica opljackano u sarajevu u zadnjih 2-3 mjeseca :icon_question:
mozda je vec bila jednom na udaru...ako prezivi,treba se cijeli grad dignut i stat iza nje,pa da vidim koji ce je sud osudit :icon_mad:

svaka joj cast,ja joj kapu skidam...
kako bi vi reagovali,da imate pistolj...ja bgm isto,ne diram te ne diraj me :icon_mad:
jarane moj fino bi to bilo kad bi se digao citav grad za nju da je brani, ja bi prvi isao, al najtuznije je to sto ce ta djevojka sutra biti vec zaboravljena, i svak ce reci ma j*o nju glupacu pravila se pametna, niko nece pomisliti da se to moglo njemu desiti,
 
Član
Svaka čast curi.Naša je realnost da policajci neće da pucaju i da riskiraju živote,a cura iz kladionice radi njihov posao
 
Član
kad bi svi bili ko ona onda bi pljackasi dobro razmislili o pljacki
curi svaka cast samo da prezivi
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Top