15 april oko 3 sata i 15 minuta kada sam se vraco kuci zaustavi me murija na semoforu i poceli su da me zezaju da sam proso kroz crveno. a prije toga sam proso iz suprotnog smera kraj njih i znaci kada sam se vraco fino me ljudi uvatise dok sam stojo na crvenom svetlu .ja se fino parkiram i onda me probaju farbat da sam proso kroz crveno ja sam odbijo to da prihvatim pitali su me dali sam pijo reko sam da nisam nisu proveravali kazu da sam vozio vise od dozvoljenog sto jesam al nisu imali radara i svadjo sam se ja tako 20 min sa njima da nisam proso kroz crveno ali oni pisu kaznu.e sad dali su mi neku potvrdu o kazni i neke racune i kazu da potpisem sto sam ja odbio sad me interesuje dali to vredi ako nije potpisano.prije toga reko sam im da imam 4 svedoka koji su bili samnom u autu kad sam navodno proso kroz crveno a onda mi oni kazu da cemo ici ba sud pa da ja dokazivam to da nisam proso kroz crveno kazu kazna je ako se na sudu dokaze 350km i 2 boda kaznena i vozacka na jedno 3-4 mjeseca se oduzim .posto se prvi put susrecem sa nekim kaznama interesuje me dali ima ikakvog uticaja to sto nisam potpiso prijavu .
ako neko zna nek pise .poz
ako neko zna nek pise .poz