Član
svaka čast.Opel fan
sandy_mo je napisao(la):Jesi razmisljao o spustanju krova? Mislim kad si vec kompletnu transformaciju odradio valjalo bi i krov malo spustiti i odraditi neke difuzore po krovu da sve bude izmjenjeno i u skladu
[/qsad necu to raditi al na drugom projektu imam u planu
moj bmw prosli je bio presretac lijepo imelhasa_green_beast je napisao(la):B.M - Floyd je napisao(la):BlackPrince86 je napisao(la):Interceptor ime za auto,Pobjesneli Budja za tebe :lol:
:lol::lol::lol::lol::lol:
Nema potrebe za imenom za auto.Neko je davno izmislio,Opel Manta
LOL :lol: Pa vidis li da covjek hoce da predlozimo neko ime za auto. Meni je dobro npr. Interceptor sto je Ervin spomenuo. LOL :icon_exclaim:
BlackPrince86 je napisao(la):Interceptor ime za auto,Pobjesneli Budja za tebe :lol:
exstra
xxfmanxx je napisao(la):dobro napreduje svaka cast. jedino sto zadnji dio auta u dizajnerskom smislu nekako izgleda puno moderniji u odnosu na prednji, jer prednji malo baca na americke old school muscle cars, al dobro mozda se to samo tako cini na slikama.
sve je to dobro na kraju ce sve biti ok barem tako mislim
JOCA_AMSTERDAM je napisao(la):Ako si je ovako lijepo zaoblio pozadi , nije mi jasno sto je šiljiš naprijed ??
Uradi i prednji kraj da bude u skladu sa zadnjim , izgledat ce kao da si 2 auta navario na sredini.
BlackPrince86 je napisao(la):Pa da,Presretac kao prevod od Interceptor.Moze bit Mantaceptor,ili nesto na taj fazon.
Mantaceptor Zero-One, kao prvi koncept,svidja mi se :icon_smile:
Ili mozes na fazon Lamba nesto.Saronja,Brezonja itd :lol:
adem93 je napisao(la):Daj prepravi taj prednji kraj i da slusas ovo poslije [video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NATbOE2h-os&feature=related[/video]
hvala hvalaadem93 je napisao(la):Pa upravu si kralju a i bilo bi pre jebeno uraditi nes kao na video ma bit ce to dobro ba unikatno bez preseravanja fin autic bgm samo naprijed
mahe007 je napisao(la):A da probas ugraditi farove od BMW e31
BlackPrince86 je napisao(la):Druze nemoj da se ljutis al i meni je prednji kraj promasaj.Kao da si joj nabio kosilicu na branik.Zadnji kraj je prelijep,zaoblljen fino,pa ti svjetujem i ja da pojednostavis izgled prednjeg branika.Ovako ne izgleda harmonicno kao cjelina.
runjo je napisao(la):drug svaka cast
i meni je najljepsa nazad,ali vremena vise nema mora na farbanjeJOCA_AMSTERDAM je napisao(la):Ne ljutim se
zadnji kraj mi je odlican , ko te god vidi od pozadi mislit ce da je neko "skuplje" auto.
Cijenim ja trud sto si ulozio , ajd sacekat cu da vidim na sta ce ispasti