nedim98 je napisao(la):Zanimljiv projekat pravo, jedva cekam da vidim kakoc e to sve ispast sretno u daljim radovima
nenadbalaban je napisao(la):Bet mobil ... zanimljivo izgleda .. Koje ce boje na kraju bit ?
edo_16v je napisao(la):Prednji kraj nek lici na ovaj i bice nesto ako se detalji dobro odrade.
edo_16v je napisao(la):Prednji kraj nek lici na ovaj i bice nesto ako se detalji dobro odrade.
Anais je napisao(la):Bem ti al ce ovo bit zlo za pogledat Ako bude detaljno uradjeno ima da sve nagrade pokupi, hladno!
Svaka cast na trudu... ne mogu ni da zamislim troskove
colibri je napisao(la):unikatno-orginalno svaka cast manta mi se svidja sad posebno :icon_biggrin: , a moj prijedlog za ime :icon_question: "PODMORNICA" :lol:
strujaze je napisao(la):Mozda ce sad moj prijedlog za ime biti smijesan,ali za mene auto je dozivilo ogromnu transformaciju,po meni bi odlicno ime za nju bilo MEGATRON(a sadrzi sva slova starog imena MANTA,dobro fali jedno A ) :icon_question:
adem93 je napisao(la):Jbt al mi se svidja zadnji kraj to nije normalno samo i prednji pokusaj malo u fazonu ove gore slike neka i mi imamo Bosanskog Ferraria i sve 5
strujaze je napisao(la):Odoh ja malo u off topic,al morao sam zbog gore predlozenog imena
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=KrUhwet0ngg#t=6s
:icon_exclaim:
BlackPrince86 je napisao(la):Interceptor ime za auto,Pobjesneli Budja za tebe :lol:
B.M - Floyd je napisao(la):BlackPrince86 je napisao(la):Interceptor ime za auto,Pobjesneli Budja za tebe :lol:
:lol::lol::lol::lol::lol:
Nema potrebe za imenom za auto.Neko je davno izmislio,Opel Manta