Član
Franki je napisao(la):MeBeSad je napisao(la):-Suki- je napisao(la):fora mi je ovo sto svi predlazu da Chiza ide razbit lika, ono po defaultu je prevareni uvjek jaci ili?
volio bi da mi neko taj dio objasni...msm znam da nije jednostavno biti prevaren, tukao sam se i za manje od tog nego zanima me kako se u interent raspravama tek tako lako savjetuje ''idi razbi ga'' ''ja bi ovo ja bi ono''... da ne zaboravimo lomljenje nogu, kostiju, pucanje u koljena...
samo sto mu dođes kuci i povisis ton kazna je 500KM minimalna... a moze biti 10x veca...ako to napravite u kaficu onda moze biti jos i gore ako je vlasnik dobar sa doticnim....ako napravite sacekusu onda je to jos gore od pva dva prije navedena scenarija.... ne ide to bas tako kako vi mislite.
Kakva drug kazna? Ti zaboravio da zivis u Bih? Ljudi se bodu, pucaju pa prenoce u zatvoru...
Iskreno da je 5km u pitanju ja bi to nekako naplatio...sto bi se neki debil bogatio na tudji racun? Ti si to valjda posteno zaradio i isao na to da posteno dobijes nesta "bolje"...al eto..
Zamisli odes po svoje pare, i ili u namjeri da ga slomis i naletis na jednog ovakog.
Ne djeluje mi ovaj debil na jednog od takvih ovo je vise neki debil koj sjedi kuci i vara raju..