MeBeSad je napisao(la):B.M - Floyd je napisao(la):120 KM nije vrijedno da se neko izbode i da neko ima problema čitav život,da ne može pišat' i sl' .. A druga stvar,što i jeste najžalosnije on je takav kakav je i vjerovatno će i da ga nalupate nastaviti starim putem,a ostali koji to isto rade se takođe ništa neće promijeniti .. Zaključak,ništa ne dobijate sa tim . .Dobro Suki kaze
Ne dobijes al opet ispadnes debil i nemas svoje JA....i taj lik kaze "vidi jos jedan debil nasjeo idemo dalje"...to je najtuznije od sveg..sto ce svak isto ovako presutiti i on hajrovati al hvala bogu uvijek ima ludih dok ne naleti...a ima i Boga...ako vec neces da ga ganjas...onda prijavi policiji mada od tog nista nema...
B.M - Floyd je napisao(la):MeBeSad je napisao(la):B.M - Floyd je napisao(la):120 KM nije vrijedno da se neko izbode i da neko ima problema čitav život,da ne može pišat' i sl' .. A druga stvar,što i jeste najžalosnije on je takav kakav je i vjerovatno će i da ga nalupate nastaviti starim putem,a ostali koji to isto rade se takođe ništa neće promijeniti .. Zaključak,ništa ne dobijate sa tim . .Dobro Suki kaze
Ne dobijes al opet ispadnes debil i nemas svoje JA....i taj lik kaze "vidi jos jedan debil nasjeo idemo dalje"...to je najtuznije od sveg..sto ce svak isto ovako presutiti i on hajrovati al hvala bogu uvijek ima ludih dok ne naleti...a ima i Boga...ako vec neces da ga ganjas...onda prijavi policiji mada od tog nista nema...
Imaš svoje JA kad nekog pretučeš ? Jel ? I to da si ga baš ti pretukao ćeš znati ti i vjerovatno on i ko još ? Budeš li laprdo ode ti u prdekanu .. Pa što ćeš ga onda prijavljivati policiji ako i sam kažeš da nema ništa od toga ? Slažem se ja da to ne treba proći ne kažnjeno,al' lomiti nekog .. to nikako ! Bar da je neka veća lova u pitanju pa ajde al' ..120 km . .:icon_rolleyes:
Mediteran je napisao(la):ja samo ne znam zasto ti to do sad nisi prijavio policiji.
izradio te dva puta.
ono sto satro njegov drug koristi profil na piku i te gluposti macku o rep. ok mozda i jeste tako ali kad njemu murija pokuca na vrata on ce reci koji je to drug. imas dokaze,rekao si da ti je administracija pika rekla izaci u susret,imas dostavnice od kurirske sluzbe.
dakle,prijavis i prst u uho. ti si to svakako haman halalio,pa ako nesto i bude od svega dobro je,ako ne bude makar nek levata upisu negdje.
ovi razbijacki prijedlozi su se i meni svidjali prije desetak godina ali to rijetko ima efekta. slomis ga al opet si kratak za lovu koju ti duguje,osim toga mozes sebi napraviti veci belaj.
PRIJAVLJUJ MURIJI dok nije kasno i za taj korak.
:123: