Presvlacenje karbon i ostalih folija

Presvlacenje karbon i ostalih folija

Igi, nikake vajde od tebe :D Ne treba vise, naso sam u Tz radnju, imaju i sto treba i sto ne treba ;)

Todorovic, nek si se vala javio, da znam koji si sa bht-a, moras se malo aktivirat, vidis Igija, samo godinu je duze od tebe na forumu, a 12 hiljada i 200 postova vise :D

Naleti brate kad god hoces, imas broj ;)

IGY

Član
sorry fakat, u nekim sam obavezama ne znam gdje udaram

a za postove, hmmm sad bas gledam i dalje sam u vrhu tj na cenoj poziciji a napisem jedva 10 postova u sedmici :lol:

Ni meni nije jasno gdje si nabaco toliko, a slabo te vidjam da pises.

Za folije, nema veze ba, razumijem i meni se javi ljudi da nesto odem provjeriti i zaboravim, uvijek me moraju vise puta napominjat ;)

Član
Kad ćeš u Tuzlu da te zarobim :D

iSeY1oE4EgR8.jpg

jel ovo matere ti ono sto mislim da jeste? Hjooj uradit cu na Hondi, nek stoji u garazi jos godina, al da je ispostujem bar :icon_biggrin:

eto me sutra u Tz, aj mogli smo se nac da mi das to

Član
iLC3U2y0o2iAw.jpg

Ja uradio pragove, ali trebaš mi ti retrovizore i još par sitnica, i de ponesi carbon ako možeš da uradimo stubove i tako :)

Moze, uradim ti sve ako mi isprintas vec sutra ono sto sam ti poslo davno jos za haubu :icon_biggrin:

docu sutra oko ne znam ni ja, oko jedinice, pa te zovem, dao mi Samire neka dva tvoja broja, javi se na jedan bar :D

Član
IGY je napisao(la):
sorry fakat, u nekim sam obavezama ne znam gdje udaram

a za postove, hmmm sad bas gledam i dalje sam u vrhu tj na cenoj poziciji a napisem jedva 10 postova u sedmici :lol:

ih igy, pola tvojih postova su "ne spamajte", "napisi normalan naslov" i sl. sta ces, mora neko i red uvoditi... :D:lol:

Član
Bola gdje ima kupiti blizu Mostara i u okolici ovaj stickerbomb ? :icon_eek: Hocu da je izrezem i poljepim na auto da izgleda kao da su "zakrpe"

Član
Evo pravim i ja već drugu noć :D Jesi dolazio danas? Ostalo je meni ove folije sigurno metar i po'...

Ma nisam dolazio, eto me iduce sedmice.

Trebat ce meni vise od metar i po, dogovor je bio da ti dam fajl, a ti ces meni sredit stampanje dzabe :) iako sam ja to vec isfuro, sad mi neke nove ideje naviru, samo da mi je auto u pogonu :/

nego ajde kad dodjem dogovorimo se sta i kako, mozda ti i capim taj metar i po za neke detalje ;)