Pa evo opet ista prica, ko god da je vlasnik svaka mu cast... ima fenomenalan auto... Video sam ga pre dve godine, tacnije, cuo sam ga i ogluveo sam, brutalan zvuk
. Ali ovo nije Brabus. Moze da pise Brabus... . Brabus je bio nesto maksimalno ludo uradjeno, imali su svoje posebne masine i druge oznake, jako mala serija. Felge su bile posebno dizajnirane za SL-a, pomalo ruzna sa tri kraka. Ne znaci da mozda nema neke Brabusove delove, ali u poredjenju sa vanserijskim masinama koje se danas ugradjuju (6.3 6.5 7.3), ovo je samo "wannabe".
Znaci ovom logikom, ovi svi golfovi 5-ice TDI-evi, sa maskom i oznakom od GTI-a su sta? Pa i dalje su TDI...sigurno nisu GTI.
Ima u Sarajevu jedan CLK sa AMG oznakama i ima cak i AMG-ov spojler na zadnjem delu, a felge su mu original Brabus, i sta je taj auto, braemge ili amrbus :icon_question: ... Vozio se u Sarajevu jedan SL na kosovskim tablicama, ne znam kakve su price sve kruzile, te Carlsson te Brabus, auto je bio zapustena krdza sa Carlssonovim felgama, retko se vozio jer je bio neispravan.
Ne osporavam su beli i ovaj drugi super automobili, zaista, ne znam sta bih sve dao da imam ovo, ali ne moze se nesto tvrditi sto nije tako, pa ne zivimo u Namibiji.