Pre 3 godine ubacio sam bijela svetla duga. H1. Golf 4. I odlucim da vratim zuta jer su jaca. Izvadim jednu sijalicu na desnoj strani gledajuci sa mjesta vozaca. Izvadim, ubacim zutu ne radi. Ubacim drugu ne radi. Vratim staru bjelu ne radi. Ubacim u drugo auto radi. Okreto i ovako i onako sijalice nece. Znaci desna ne radi a leva radi. Odem izvadim i levu belu sijalicu, ubzcim zutu ne radi sad ni leva strana. Vratim bjelu ne radi. Okreto sve ne radi. Udjem dam kontakt upalim maglenke ne rade ni one i unutra mi stalno na instrument tabli upaljena lampica od dugog svetla i ne moze da se ugasi. E sad ono kad se blica, sad ne mogu se sjetiti da li je se pre culo ono cak cak ali sad definitivno sw ne cuje to cak cak kad blicam.(ako neko zna jel se cuje cak cak kad se blica neka kaze). Kratka i pozicije rade normalno. Mjenjao sam osigurace nije do njih. Mene zanima sta sam mogao sjebat jer ne bas na 1.9tdi nepristupacno i malo je trebalo vise vremena cackanja da bi se izvadile sijalice. Nemoguce da sam na obe strane nesto prstima pojebo kad sam izvadio jer je posle vadjenja prve sijalice druga strana radila,a ta strana nije i posle izvzdim i drugu, i onda ne radi ni jedna strana.