Eh ovako,
aplicirao sam bas prekjuce i danas mi je stigla forma koju moram da popunim i posaljem na employment power site.
U sustini primaju na stotine ljudi jer toliko ima otvorenih pozicija. Pozicije su razne. Od konobara preko medical staff-a (koji dobijaju 2500-3000$)
U sutini je vecina poslova prosjecno placena oko 500 dolara (+hrana, smjestaj) s tim sto vecina tih pozicija dolazi u direktan kontakt sa musterijama sto znaci da se otprilike jos toliko dobije od baksisa, tips-a.
Sto se tice pozicija, u svakoj oblasti se moze napredovati (vecinom) u zavisnosti od poznavanja engleskog jezika.
Onaj koji govori tecno engleski, ne bi trebao imati probleme sa napredovanjem, pogotovo u Emiratima, i naravno uz sopstveno zalaganje.
Troskovi puta su o njihovom trosku, tako da ko ima viska vremena, a nista pametnije za raditi ovdje, neka se prijaavi. Do 17. februara se mora poslati potpuna aplikacija...( dva popunjena formulara koje vam posalju sa sajta EP, kopija validnog pasosa, CV na engleskom i jos nekih slika odredjenog formata)
Ja licno zelim da odem odavde malo, bar da steknem neko iskustvo, a ako to bude donijelo koju paru, bice to veliki plus.
Ako ima neko drugacije informacije, volio bih da ih iznese.
23. februara je razgovor u Sarajevu
Srecno!