zlajaaa je napisao(la):eto vidjet ću da sakupim ko hoće iz Srebrenika, pa da zajedno uplatimo:icon_smile:
TROUBLE_MAKER je napisao(la):zlajaaa je napisao(la):eto vidjet ću da sakupim ko hoće iz Srebrenika, pa da zajedno uplatimo:icon_smile:
Zlajaa ti vidi ako hoce Adi,Emir i neznam ko jos ima iz Srebrenika...da skupimo sto god novca,hrane,odjece,pica... i ja cu odvuci direktno toj porodici!Posalji mi PM,gdje da se sastanemo u petak u gradu i ubacimo u auto,a ja to u ponedjeljak odvucem gore!
A vi iz TZ i Sa....do ponedjeljka skupito sto god,i da to sve sastavimo!!!
adams je napisao(la):@ tdi power svaka cast druze , ja ev trazim po netu al nemogu da nadem , ako ko nadje neka je prikaci- uplatnicu kako bi trebala izgledati sa kojim podacima gdje se sta upishe, jer ne zna dosta raje kako to ide i sta se popunjava
pozz
TROUBLE_MAKER je napisao(la):Ma daj...nije ovdje niko stoka da uzme od bijede pare!Ako ima takvih treba ih odmah streljati!Mada ne vjerujem (nema ovdje politicara-lopova)!!!:lol:
niksa je napisao(la):znaci potrebno je ponijeti licnu kartu i broj ziro racuna ostalo je posao sluzbenika
maloprije sam dosao iz banke provjereno 100%