TDi Power je napisao(la):Ne znam dali ce to predstavljati neki problem racun je otvoren na moje ime,a banka je Raiffeisen
Spreco je napisao(la):bas tako Tdi Power...al zamisli da probamo s telekomom da nam dadnu onaj jedan humanitarni telefon koji kad zelimo da iskoristimo u ovakve svrhe objavimo ili je cijelo vrijeme aktivan i skupljat sredstva i kad zelimo akciju da napravimo imamo odakle...jbt da svak kad napuni kredit prvog u mj kad je plata okrene taj br donira markicu ne bi niko osjetio a pomogli bi smo mnogima...i ne bi smo bili crna ovca u ovom svijetu...imal ko da bi podrzao ovu ideju...ja bi se mogao raspitat u telecomu koja je procedura...
tvrdoglavi je napisao(la):humanitarni broj ako otvorite,ja ga sigurno necu nazvat...dosta me i ovako bH Telecom pravi budalom,jos i tu da im dajem,pa bila je emisija o njihovim lopovlucima...svaki politicar,kojeg izbace s polozaja ide radit u BH Telecom,to vam sve govori...necu vise o njima,znaci stavite broj ziro racuna veikim crvenim slovima u prvi post i to je sva mudrost,ostalo je na nama
LSD je napisao(la):a jeste li primjieti da samo odredjeni pisu ovjde....niko novi ne dolazi....
sramotno je je to za cio forum:icon_sad::icon_sad::icon_sad::icon_sad::icon_sad: