tibor987 Član 26.10.2008 #1 Jel neko moze smisliti i pofarbat u PS-i neku shemu sa ovim mojim malenim felnama da barem vizuelno izgledaju vece... Ukoliko sad i kupim nove felne, ove idu za zimske slape, tako da ce tako i tako trebat ih malo prepravljat hehehe Hvalja !
Jel neko moze smisliti i pofarbat u PS-i neku shemu sa ovim mojim malenim felnama da barem vizuelno izgledaju vece... Ukoliko sad i kupim nove felne, ove idu za zimske slape, tako da ce tako i tako trebat ih malo prepravljat hehehe Hvalja !
allroad Super Moderator 26.10.2008 #4 sta mislis ovako na chrome fazon il slicno boji auta... nije slika kvalitetna pa ne moze chrom da ispadne fino
sta mislis ovako na chrome fazon il slicno boji auta... nije slika kvalitetna pa ne moze chrom da ispadne fino
Fele Putovanja.ba Administrator 26.10.2008 #5 Baci ih u bijelo, jedino ce tako vizuelno izgledat vece
DiAbLo Član 26.10.2008 #8 Trozic je napisao(la): samo vako uradi i biće extra Kliknite za proširenje... Nek produzi tu sivu i preko Guma XD
Trozic je napisao(la): samo vako uradi i biće extra Kliknite za proširenje... Nek produzi tu sivu i preko Guma XD
D_cash Član 26.10.2008 #12 moj prjedlog ako imas kesha kupis...vece xd ali iste fine su felge pravo ako ne onda bijelo sto nec ici na tu zaltnu oju nikako xd
moj prjedlog ako imas kesha kupis...vece xd ali iste fine su felge pravo ako ne onda bijelo sto nec ici na tu zaltnu oju nikako xd
Faya_M5 Član 26.10.2008 #14 najbolje je sto je Trozic uradio...samo krakove ostavis, a unutra crno...
erol_brcak Član 27.10.2008 #15 ovo sto je troza uradio ,uradi to. to ti je najbolje,opticki ih zaista jako uveca.