Član
Lak ogreban, skinuta boja, mozda 5 centi, parnica. Koja je najbolja olovka za popravku da se ne bi hrdja napravila ?
panajotis je napisao(la):ja sam to rjesio tako sto sam fabrickom bojom i cetkicom od laka za nokte popunio ogrebotinu a prvo sam je maskirao trakom , malo osmirglao pa popunio cetkicom i zadovoljan sam
p.s. tako sam rijesio i ostecenja po haubi od kamencica....
kasnije poliranje i to je to
darko13 je napisao(la):odlično ti ovo radiš svaka čast Da li se može razlika nova stara boja polirtanjem rješiti??? Jedna vrata su mi farbana i vidi se malo razlika u nijansi nove i stare boje...
FallenAngel je napisao(la):To je i jeftino btw nek se malo drugi raspitaju o cijenama vani da vide koliko se cijeni rad Hvala MTR znaci da ocekujem nekih 100-150 KM sto mi je sasvim prihvatljivo , sa standradnom procedurom gore navedenom , znaci samo lak da se tretira jesam dobro izracunao? Moze neke kontakt informacije , br tel ili nesto da mozemo to dog posto meni valja maxuz iz Tuzle potegnuti tamo. Je li ovo gore sto sam napisao moguce zavrsiti za jedan dan? Hvala na odgovoru Pozdrav