ArminM je napisao(la):kad sam ja kupio auto poslao sam saobracajnu i tablice u sarajevo,da mi covjek odjavi. Vozao sam bez tablica,imao sam samo policu osiguranja,kupoprodajne ugovore,picke materne.Isao sam za zenicu,murija prosla u suprotnom smjeru,i okrenuli se i pod rotacijom me zaustavili, pregledali papire,vidjeli da je auto registrovano i nisu mi nista srali, taj dan su me 3 puta zaustavili,nisam popusio kaznu. A kad sam predao da mi se naprave tablice,ujutro sam predao,a isti dan u 12 sati su mi bile gotove i table i nova saobracajna:icon_smile:
bmwscaner je napisao(la):moze ti ga policija ladno popušit ako si platio osiguranje i policu dobio
to sta moras cekati prometnu i tablice nije tvoja krivica vec do njihove ljenosti.
kod nas u ljubuskom bude cesto po 2 tjedna da se ceka na nove tablice zbog cestog kvara na nekom sustavu bla bla.
i sta bi ljudi trebali 2 tjedna drzati auto u garazi a placeno sve ? malo sutra..
samo nesmijes preko granice ici jer nemas zeleni karton a slobodno se mozes vozati.
imao sam taj slucaj jer sam cekao 2 tjedna prometnu i tablice i vozao sam se svaki dan i zaustavljan sam x-y puta i nisu nikad nista napisali