Član
Franki je napisao(la):Jao ova današnja djeca koja imaju 17 pa cak i 18 godina, to je bolan nesposobno u vecini slucajeva, to bolan ne zna donjet tresce za potpalu a ne da vozi auto.
kralju:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Franki je napisao(la):Jao ova današnja djeca koja imaju 17 pa cak i 18 godina, to je bolan nesposobno u vecini slucajeva, to bolan ne zna donjet tresce za potpalu a ne da vozi auto.
peugeot206 je napisao(la):pored toga sto su djeca neozbiljna, i ne podrzavam zakon, ali ova stavka da voze jos 20kmh sporije od ogranicenja, pa to bi samo smetalo po ulicama, i dovodilo do rizicnih preticanja = udesa! I onako mi ide na zivce kad neko vozi 70 gdje je ogranicenje 80, jos da voze 60, to bi bile kolone i kolone....
drift_kiler je napisao(la):hehe ja vozim bez vozačke, al vozim samo u svom gradu i znam tacno gdje se mogu nalazit.Prije tog mjesta se uparkiram i provjerim imal ih.Otac me je ucio još kada sam imao 12 godina i stalno smo se vozili po jednom naselju kako bi me obucio.Skoro sam kupio auto sa bratom po pola.On ima vozacku.I ja bi volio kad bi izaso zakon ovakav, a npr. ako nema roditelja samnom da oni plate neku kaznu.Recimo do 50km.Fali mi još godina i po da mogu dobit vozacku.Neznam bas kakav je sad zakon kad bi me ufatili, mislim da bi platio dobru kaznu i 2 godine zabrane.Tako sam cuo ili dobro potplatit.Ovaj zakon me nervira i zato mrzim drotove .Malo je i ovaj zakon zalostan jer ispadne da smo mi nesposobni do 18 god, a neko nezna ni sa 40 god. vozit a ima vozacku.
drift_kiler je napisao(la):hehe ja vozim bez vozačke, al vozim samo u svom gradu i znam tacno gdje se mogu nalazit.Prije tog mjesta se uparkiram i provjerim imal ih.Otac me je ucio još kada sam imao 12 godina i stalno smo se vozili po jednom naselju kako bi me obucio.Skoro sam kupio auto sa bratom po pola.On ima vozacku.I ja bi volio kad bi izaso zakon ovakav, a npr. ako nema roditelja samnom da oni plate neku kaznu.Recimo do 50km.Fali mi još godina i po da mogu dobit vozacku.Neznam bas kakav je sad zakon kad bi me ufatili, mislim da bi platio dobru kaznu i 2 godine zabrane.Tako sam cuo ili dobro potplatit.Ovaj zakon me nervira i zato mrzim drotove .Malo je i ovaj zakon zalostan jer ispadne da smo mi nesposobni do 18 god, a neko nezna ni sa 40 god. vozit a ima vozacku.
OggyBoy je napisao(la):
Tooooooooooooooo, kralju, tooooooooooooooo, kraljčino, sigurno si najbolji vozač na planeti, a još ni sline, a ni guzice ne znaš obrisati i još mrziš drotove što bi te kaznili jer kršiš zakon.
Ma idol si, majke mi.
OggyBoy je napisao(la):drift_kiler je napisao(la):hehe ja vozim bez vozačke, al vozim samo u svom gradu i znam tacno gdje se mogu nalazit.Prije tog mjesta se uparkiram i provjerim imal ih.Otac me je ucio još kada sam imao 12 godina i stalno smo se vozili po jednom naselju kako bi me obucio.Skoro sam kupio auto sa bratom po pola.On ima vozacku.I ja bi volio kad bi izaso zakon ovakav, a npr. ako nema roditelja samnom da oni plate neku kaznu.Recimo do 50km.Fali mi još godina i po da mogu dobit vozacku.Neznam bas kakav je sad zakon kad bi me ufatili, mislim da bi platio dobru kaznu i 2 godine zabrane.Tako sam cuo ili dobro potplatit.Ovaj zakon me nervira i zato mrzim drotove .Malo je i ovaj zakon zalostan jer ispadne da smo mi nesposobni do 18 god, a neko nezna ni sa 40 god. vozit a ima vozacku.
Tooooooooooooooo, kralju, tooooooooooooooo, kraljčino, sigurno si najbolji vozač na planeti, a još ni sline, a ni guzice ne znaš obrisati i još mrziš drotove što bi te kaznili jer kršiš zakon.
Ma idol si, majke mi.
lhasa_green_beast je napisao(la):Cekaj, ti izmisljas sada zakone ? :icon_confused: Da ti roditelji plate kaznu zato sto si ti sjeo za volan maloljetan ? :icon_question::icon_question::icon_question: Nema smisla. Meni je sada 17 godina i jos malo pa cu polagat testove i nijednom mi se nije probudila zelja da vozim auto po gradu, u svojoj karijeri SAM sam upravljao autom 2 puta kroz selo.
Ovo sto si ti napisao je glupost, mada ima nesto tacno jer se razlikuju ljudi to je individualna stvar.
Death_beat je napisao(la):drift_kiler je napisao(la):hehe ja vozim bez vozačke, al vozim samo u svom gradu i znam tacno gdje se mogu nalazit.Prije tog mjesta se uparkiram i provjerim imal ih.Otac me je ucio još kada sam imao 12 godina i stalno smo se vozili po jednom naselju kako bi me obucio.Skoro sam kupio auto sa bratom po pola.On ima vozacku.I ja bi volio kad bi izaso zakon ovakav, a npr. ako nema roditelja samnom da oni plate neku kaznu.Recimo do 50km.Fali mi još godina i po da mogu dobit vozacku.Neznam bas kakav je sad zakon kad bi me ufatili, mislim da bi platio dobru kaznu i 2 godine zabrane.Tako sam cuo ili dobro potplatit.Ovaj zakon me nervira i zato mrzim drotove .Malo je i ovaj zakon zalostan jer ispadne da smo mi nesposobni do 18 god, a neko nezna ni sa 40 god. vozit a ima vozacku.
ne polazes zato da te policija ne bi kaznjavala, nego zato da bi se naucio propisno vozit! i ovo 18 godina nije samo zbog kazni, nego zbog toga da u auto ne bi sjedali djecaci koji razmisljaju ovako ko ti. za voznju auta potreban je zreliji pristup, i veca odgovornost
lhasa_green_beast je napisao(la):A ti Oggy inace imas 30 godina profesionalnog iskustva i par hiljada sati za volanom. :icon_smile:
drift_kiler je napisao(la):Nemoj ba jarane sad ucjenjivat, neznas me i neznas dal ja znam guzice i sline obrisat.Godine ne opisuju covjeka.Ja punim 18 godina za 1 godinu i 3 mjeseca.Zar se covjek puno mijenja za 1 godinu i 3 mjeseca.Samo kažem da bi bilo dobro da usvoje zakon da se polaže sa 16 godina i neka je uz prisustvo roditelja.Bar bi se kolko tolko zadovoljavo vožnje.pozzz
OggyBoy je napisao(la):lhasa_green_beast je napisao(la):A ti Oggy inace imas 30 godina profesionalnog iskustva i par hiljada sati za volanom. :icon_smile:
Na žalost, samo pola od toga.
drift_kiler je napisao(la):Nemoj ba jarane sad ucjenjivat, neznas me i neznas dal ja znam guzice i sline obrisat.Godine ne opisuju covjeka.Ja punim 18 godina za 1 godinu i 3 mjeseca.Zar se covjek puno mijenja za 1 godinu i 3 mjeseca.Samo kažem da bi bilo dobro da usvoje zakon da se polaže sa 16 godina i neka je uz prisustvo roditelja.Bar bi se kolko tolko zadovoljavo vožnje.pozzz
Ne sumnjam ja da ti znaš "vozati" auto, svi smo znali u tim godinama, ali sa takvim razmišljanjem, još ti nisi za ulice, treba i gore da sazriš još malo, a vidjećeš koliko ćeš drugačije razmišljati kad budeš imao dozvolu jedno 5 godina.