Duke_Of_Harlem Član 02.06.2012 #176 Vauxhall Cavalier Estate Opet nek neko drugi postavi umjesto mene
djordjep Član 02.06.2012 #177 Duke_Of_Harlem Vauxhall Cavalier Estate , karavanska verzija Ascone , samo u UK prodavana , tj. nastala na osnovi Holden Camire (australijska "Ascona")
Duke_Of_Harlem Vauxhall Cavalier Estate , karavanska verzija Ascone , samo u UK prodavana , tj. nastala na osnovi Holden Camire (australijska "Ascona")
Duke_Of_Harlem Član 02.06.2012 #178 djordjep je napisao(la): Duke_Of_Harlem Vauxhall Cavalier Estate , karavanska verzija Ascone , samo u UK prodavana , tj. nastala na osnovi Holden Camire (australijska "Ascona") Kliknite za proširenje... Pretpostavio sam da je vauxhall cim si napisao da ima veze s asconom i tako sam i nasao nek neko umjesto mene postavi
djordjep je napisao(la): Duke_Of_Harlem Vauxhall Cavalier Estate , karavanska verzija Ascone , samo u UK prodavana , tj. nastala na osnovi Holden Camire (australijska "Ascona") Kliknite za proširenje... Pretpostavio sam da je vauxhall cim si napisao da ima veze s asconom i tako sam i nasao nek neko umjesto mene postavi