Aha,hvala ti Elvise za info,nisam sinoc bio tu tako da ne znam sta se to desavalo,jutros kad sam stigao na posao vidim preko 20 notifikacija,ali je tema nazalost izbrisana,a nisam dobio nikakvo obavjestenje od administratora koji je to uradio,tako da se nisam mogao njemu obratiti putem PP,zalosno je to sto se desilo,jer covjek vise ne moze pokrenuti ni akciju za pomoc nekome,a da ga pojedinci za to ne osude:icon_mad:,hm klasicna bosanska mentologija "sto bi ja nekom pomogao ako od tog nemam koristi":icon_mad: ,kako god,bilo kako bilo vidim da je nas prijatelj NAZALOST prepusten sam sebi zahvaljujuci "pojedincima" kojima je to smetalo,al najvjerovatnije je to onaj tip ljudi koji sigurno sutra i da vide nekog od NAS CLANOVA kako mu treba pomoc na cesti,okrenuli bi glavu i prosli "kao to se njih ne tice jer nije njihov problem",a ovdje pucaju pricu kako ne treba pomoc nasem clanu jer on ima auto koje je "luksuz",vec nekom tamo desetom kojem je to potrebnije:icon_mad
mada sve se bojim da i njima pruze ikakvu pomoc),svima onima koji su htjeli pomoc,a bili su sprijeceni zbog pojedinaca zahvaljujem se od sveg srca u svoje i Elmirovo ime....
PS-Adminima se izvinjavam ako sam na neki nacin prekrsio neki od pravila ovog foruma,i sto se tice ove teme moze lock ili eventualno brisanje da se opet nebi pocelo sa napucavanjem bespotrebnih postova....
Jos jednom hvala svima od srca...