Pitanje za nekog od admina ovog foruma

Pitanje za nekog od admina ovog foruma

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Dakle jutros kad sam stigao na posao vidim da mi je izbrisana tema u kojoj sam zelio pomoci nasem prijatelju koji je imao nesrecu sa autom,zanima me ko je to uradio i zbog cega bez ikakvog objasnjenja i poruke:icon_mad:

Član
sinoc izmedju 8 i 9 bilo je ruzno od nekih osoba sa ovog foruma koji su javno iznijeli da su pokretali neke slicne akcije (akcije hum.tipa za pomoc oboljelim osobama) na koje niko nije htio da se odazove i onda su krenuli beze komentari do bola.
Mada su svi zaboravili da je ovo sve na dobrovoljnoj bazi i da niko nikog ne vuce za rukav.
A svi mi vozimo i svima nama se moze desiti slicna ili ista situacija na sto vrlo cesto zaboravljamo...
LP

ovo stvarno nije bilo uredu i nema nikakvog smisla bar ne prema onim koji su zeljeli pomoci a uvijek postoje oni koji se bune i nesto im nepase,nego sta se moze sada napraviti i sta bi s elmirovim podacima ziro.r dali je sta napravio

Član
Aha,hvala ti Elvise za info,nisam sinoc bio tu tako da ne znam sta se to desavalo,jutros kad sam stigao na posao vidim preko 20 notifikacija,ali je tema nazalost izbrisana,a nisam dobio nikakvo obavjestenje od administratora koji je to uradio,tako da se nisam mogao njemu obratiti putem PP,zalosno je to sto se desilo,jer covjek vise ne moze pokrenuti ni akciju za pomoc nekome,a da ga pojedinci za to ne osude:icon_mad:,hm klasicna bosanska mentologija "sto bi ja nekom pomogao ako od tog nemam koristi":icon_mad: ,kako god,bilo kako bilo vidim da je nas prijatelj NAZALOST prepusten sam sebi zahvaljujuci "pojedincima" kojima je to smetalo,al najvjerovatnije je to onaj tip ljudi koji sigurno sutra i da vide nekog od NAS CLANOVA kako mu treba pomoc na cesti,okrenuli bi glavu i prosli "kao to se njih ne tice jer nije njihov problem",a ovdje pucaju pricu kako ne treba pomoc nasem clanu jer on ima auto koje je "luksuz",vec nekom tamo desetom kojem je to potrebnije:icon_mad:(mada sve se bojim da i njima pruze ikakvu pomoc),svima onima koji su htjeli pomoc,a bili su sprijeceni zbog pojedinaca zahvaljujem se od sveg srca u svoje i Elmirovo ime....

PS-Adminima se izvinjavam ako sam na neki nacin prekrsio neki od pravila ovog foruma,i sto se tice ove teme moze lock ili eventualno brisanje da se opet nebi pocelo sa napucavanjem bespotrebnih postova....
Jos jednom hvala svima od srca...

Početnik
strujaze je napisao(la):
svima onima koji su htjeli pomoc,a bili su sprijeceni zbog pojedinaca zahvaljujem se od sveg srca u svoje i Elmirovo ime....

Jos jednom hvala svima od srca...

svi vi koji ste nagodni elmiru pomoci, imate PP pa se cujte sa momkom, uzmite broj telefona, ziro racuna i pogurajte ga, ha ya...sta bezze palamudite po forumu, presipate iz supljeg u prazno...

A da napravimo gdje miting u namjenu humanitarne akcije,pa da tu damo priloge koliko ko moze,ja mislim da to nije losa ideja.:icon_question:

Član
Ja mislim za je najbolje otvoriti ZR, i napisati ga u temi i nema sta da se spama po njoj nego ko uplati nek se javi to se sve sabere, decko sredi auto i kraj.

Član
Otvorite račun i napišete ga i tema se lock-a ko hoće da uplati ok ko neće nemora ni komentarisati i to je to...

Član
evo slucajno opet naleti na temu u kojem struja nesto pokusava, struja svaka ti cast stvarno, vidi se da si ljudina.. za veliku zalost foruma tu postoje neki ljudi kao sto je doticni zela koji nadje prosipati neke price o tome kako ja trazim milostinju da mi se drugo auto kupi.. jako zalosno s njegove strane i u istoj temi u kojoj me poceo ismijavati.. a i sam primjet tema sto je administrator "stefan" otvorio u vezi kazne i njegov komentar je bio "hocemo i tebi napraviti neku humanitarnu akciju da platis kaznu" .. to sve navodi kakav je to covjek.. pod prvo, neki od administratora onu temu je stavio u "humanitarne akcije" sto je pod prvo nigdje veze, to nije bilo nista humanitarno vec su se javili neki momci s foruma da mi pomognu koliko toliko da se kupi neki dio.. a sto se tice auta, auto ce se rijesiti, napraviti limarija, staviti drugi motor, sve ce se to uraditi kad se mogne izvuci nesto para od il prijatelja il kad se mogne posuditi od nekog il bilo sta bilo kako.. pod prvo nisam ja ovdje trazio nikakvu milostinju kao sto su druge osobe navele, sami su se ljudi ponudili za pomoc i nakon sto sam se i protivio pristao sam jer nezna niko u kakvoj sam ja situaciji.. HVALA VAM STVARNO SVIMA KOJI SU TJELI NESTO ali kao sto su navele druge osobe forum nije za to, forum je postala jedna ciganjska mahala, u kojoj neki kao zela iznose svoje gluposti, ismijavaju nekoga pored njegove muke u ovom slucaju MENE.. svaka cast struja jos jednom.. nek admini i ovu temu obrisu jer nema nikakve koristi.. pozz

Član
hahaha opet zela. Nisam se mislio javljati na ovu temu ali opet počinje prozivanje. Par ljudi (među njima i jedan moderator) ti je napisalo istu stvar kao i ja. No samo moje ime se spominje u lošem kontekstu.

Samo opletite:icon_biggrin:

Član
drugar nemam nista protiv tebe, ali nisam jedini koji te spominje u losem kontekstu.. pod prvo bez ikakvog razloga si mene krenuo napadat kako sam ko pao u tvojim ocima krenuo si se ismijavati mojoj nesreci.. ALOO BA.. kako god.. nemam sta da se svadjam i preko foruma i ostalo.. iznjeo si svoje sta si imao i vjeruj ja bi se stidio kad bi onako nesto napricao.. ja nikome pod prvo nezelim nesrecu nit mi se smijao njegovoj nesreci.. pozz admini brisite temu..pozz

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.