Član
zamajac je 600 KM bio prije 2-3 godine, ukupno sa ugradnjom oko 1150KMi ja sam htio uzet mondeo isti motor , i odustao , ne mislim da je loše auto međutim po mom nekom ukusu relativno skup auto za odrzavati , ovom zamajac otisao bio al sve ostalo extra raspitam se za zamajac 1.100KM znaci 1/5 auta , nisam mehanicki podkovan al znam da imaju problem s zamajcem i dizne. inace za te pare extra auto
Daki, limarijom i lakiranjem se bavim vec nekoliko godina sa kolegom, znam sta pricam. Radili smo i 2005.+ godiste Fordova bez rubova, pragova, donjih dijelova vrata i sl. Vidim da ima i realnih ljudi koji priznaju.Jest kod forda iz 88 boljka, neznam sta pricas, fordovi od 2002 pa dalje nemaju tih problema. A eddo tebi je najbolje biciklo kupi sebi
Ne razumijes ti mene ocigledno. Znam da gajis simpatije prema Fordu, razumijem to. Samo kazem da je jako veliki problem Fordova ta prokleta limarija koja ne zavisi ni od kilometraze, ni od ogrebotina, ni od pranja, ni od kise, ni od Sunca,..., ne znam zasto je to tako, ali uglavnom dolaze Fordovi iz inostranstva pred tehnicki na krpljenje u BiH jer je puno jeftinije i samo kazem sta zateknem. Znam i ljude koji su GORE kupili nove Fordove koji se voze i dan danas, ali vec je bilo limarko-lakirerskih radova. Inace, jako dobar prijatelj mi radi u Fordu u Njemackoj i sam mi kaze da mu to nije jasno nikako (on ih je do sad krpio 5, 6 svojih), nije mu jasno da su auta u principu jako kvalitetna, ali lim nije, zasto, on ne zna.Pa sta mislis da si jedini koji zaradzuje od sprice.. ima kola koja su udarana i kasnije izbije, ali sva novija kola ako su uredna nebi smjela imat problema. To sto si kupio kola u salonu sa 0 kilometara neznaci da nisu udarana, al to je sad vec neka druga prica. Slikacu ti na svom autu od 2008 sto stoji ogrebotina i stoji kako stoji nije se napuhalo.
daj nam molim te tu drugu priču otvori temu ako treba "0 kilometara ne znaci da nije udaren " stvarno ne zezam te il slicno zelim da cujem tu pricu kako zasto itd itdPa sta mislis da si jedini koji zaradzuje od sprice.. ima kola koja su udarana i kasnije izbije, ali sva novija kola ako su uredna nebi smjela imat problema. To sto si kupio kola u salonu sa 0 kilometara neznaci da nisu udarana, al to je sad vec neka druga prica. Slikacu ti na svom autu od 2008 sto stoji ogrebotina i stoji kako stoji nije se napuhalo.
daj nam molim te tu drugu priču otvori temu ako treba "0 kilometara ne znaci da nije udaren " stvarno ne zezam te il slicno zelim da cujem tu pricu kako zasto itd itd