arminnn je napisao(la):golf I 1.3 dizel
http://www.market.ba/vozila/auto/oglas/593973
GolFanatiCars je napisao(la):edo_benz je napisao(la):ko ono prodaje odavdje ošinut auspuh poznato mi ???? haha
edo jel to na mene mislis nije u mene osinut nov je ja samo ja pusio vutru na njeg :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
edo_benz je napisao(la):GolFanatiCars je napisao(la):edo_benz je napisao(la):ko ono prodaje odavdje ošinut auspuh poznato mi ???? haha
edo jel to na mene mislis nije u mene osinut nov je ja samo ja pusio vutru na njeg :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
a tu smo znaci
GolFanatiCars je napisao(la):edo_benz je napisao(la):GolFanatiCars je napisao(la):edo_benz je napisao(la):ko ono prodaje odavdje ošinut auspuh poznato mi ???? haha
a tu smo znaci
sto kasnis sa ovim reply u policiji se trazi ovaj lonac izdata potjernica za njim a zato niko nece da ga kupi hoce da samo ja na*ebem :lol::lol::lol::lol:
Ajd moze prodam ti, nece tebe trazit u mojoj carsiji :lol: de bizi hv@la ti na dimu al ne pusi mi se vise :lol::lol::lol::lol:edo_benz je napisao(la):GolFanatiCars je napisao(la):edo_benz je napisao(la):GolFanatiCars je napisao(la):edo_benz je napisao(la):ko ono prodaje odavdje ošinut auspuh poznato mi ???? haha
a tu smo znaci
sto kasnis sa ovim reply u policiji se trazi ovaj lonac izdata potjernica za njim a zato niko nece da ga kupi hoce da samo ja na*ebem :lol::lol::lol::lol:
ma nisam odmah skontao da si ti vuko kroz njeg,sta mislis da to ja kupim ha,nece niko znat,dacu ti nekad da popusis hahahhaha
edo_benz je napisao(la):hahaha ma dogovoricemo se,vazno je da zamuljamo nesto
edo_benz je napisao(la):ja ba al cuo naziv booggati hahahaha