Peugeot 307 HDi GOLD! - CIVIC&307 Fotke!

Peugeot 307 HDi GOLD! - CIVIC&307 Fotke!

Legend
RE: Peugeot 307 HDi 66kW/90KS GOLD!

neka bude sa srecom i pici sto duze , prelijep je nema price ;)

Član

Extra, a boja je nesvakidasnja. Vidim ima i opremice solidne, nije lose. Da te zdravo sluzi i daj malo informacija o vozilu vise.

Član

OggyBoy je napisao(la):
Extra, a boja je nesvakidasnja. Vidim ima i opremice solidne, nije lose. Da te zdravo sluzi i daj malo informacija o vozilu vise.

hvala drug... boja je stvarno rijetka (u Zenici ima samo još jedan ove boje) za razliku od plavih i sivih kojih ima na svakom koraku. Plus, ova ga boja, vjerovali ili ne, čini većim. Na faxu sam ga parkirao pored jednog plavog, i kad pogledaš sa 30-tak metara čini se znatno većim :lol: (a možda i činjenica da su na njemu 17'' alu-fele dodaje ukupnom osjećaju).
Što se tiče informacija, ne znam nešto bog-zna puno o ovom autu (prvi put sjeo u bilo koji Peugeot na dan kad sam kupio ovaj), ali mogu ovako površno reći par stvari:

Dakle riječ je o 2.0 HDi motoru od 66Kw/90KS bez FAP filtera, motor je mažen i pažen, servis mu je odrađen, na slici se vidi koliko je prešao, potrošnja mu je oko 8-8,5l/100 km (zima je, a i ja ga malo pritišćem, volim osjećaj turba i kad me sjedišta guraju naprijed, hehe). Što se tiče te neke dodatne opreme, imitacija drveta se vidi, električni podizači stakala, 6x airbag, 6x zvučnici, originalni cd-radio, ručica ispod volana za komande radija, ovo-ono...

Dovoljno je reći da je ovaj model auto godine 2002. :cool: , što se ovdje i vidi:

auto godine 2002

Bio je na raznim dijagnozama, ništa ne pokazuje, bez greške. Nadam se da će tako i ostati. :D

BTW, felge su Atalante 17’’ 205/50R17 ako to kome šta znači, uostalom, vidjeće se za kroz par dana kad ga detaljno poslikam...

taj jos jedan sto ima zlatni,bude parkiran kod uglovnice,inace znam momka koji je vozi ;)
lijep pug nek je sa srecom :cool:

Član

Crazydeaf je napisao(la):
nice nice pugic ;)

hvala prijatelju...

evo još fotki:

2metrsw.jpg
[/img]
20a3n1e.jpg
[/img]
90x5w1.jpg
[/img]
2dsgzo1.jpg
[/img]
2rm8lcn.jpg
[/img]
2qk545t.jpg
[/img]
28vf5ma.jpg
[/img]
4jbbkp.jpg
[/img]
2h4xis1.jpg
[/img]

Član
RE: Peugeot 307 HDi 66kW/90KS GOLD! update: fotke

nisu nove, ove su bile, nisam slikao auto da se vide fele do sad... hvala drug...

lajsne na branicima i sa strane u boju auta i dobit ces drugo auto,mnogo ljepse :cool:

Član

tvrdoglavi je napisao(la):
lajsne na branicima i sa strane u boju auta i dobit ces drugo auto,mnogo ljepse :cool:

slažem se u potpunost, ali to će malo sačekati, dok se novaca skupi...

Član

Fin je ovo auto pravo i boja je kao sto i ti rece nesvakidasnja, samo ova imitacija stolarije u autu mi ne lezi, ali tvoj je i nauzivaj se u njemu i navozaj ;)

Član

Dobar pug, a i nema ih puno sa ovom bojom;)