RE: Peugeot 307 HDi 66kW/90KS GOLD!
OggyBoy je napisao(la):
Extra, a boja je nesvakidasnja. Vidim ima i opremice solidne, nije lose. Da te zdravo sluzi i daj malo informacija o vozilu vise.
hvala drug... boja je stvarno rijetka (u Zenici ima samo još jedan ove boje) za razliku od plavih i sivih kojih ima na svakom koraku. Plus, ova ga boja, vjerovali ili ne, čini većim. Na faxu sam ga parkirao pored jednog plavog, i kad pogledaš sa 30-tak metara čini se znatno većim :lol: (a možda i činjenica da su na njemu 17'' alu-fele dodaje ukupnom osjećaju).
Što se tiče informacija, ne znam nešto bog-zna puno o ovom autu (prvi put sjeo u bilo koji Peugeot na dan kad sam kupio ovaj), ali mogu ovako površno reći par stvari:
Dakle riječ je o 2.0 HDi motoru od 66Kw/90KS bez FAP filtera, motor je mažen i pažen, servis mu je odrađen, na slici se vidi koliko je prešao, potrošnja mu je oko 8-8,5l/100 km (zima je, a i ja ga malo pritišćem, volim osjećaj turba i kad me sjedišta guraju naprijed, hehe). Što se tiče te neke dodatne opreme, imitacija drveta se vidi, električni podizači stakala, 6x airbag, 6x zvučnici, originalni cd-radio, ručica ispod volana za komande radija, ovo-ono...
Dovoljno je reći da je ovaj model auto godine 2002.
, što se ovdje i vidi:
auto godine 2002
Bio je na raznim dijagnozama, ništa ne pokazuje, bez greške. Nadam se da će tako i ostati.
BTW, felge su Atalante 17’’ 205/50R17 ako to kome šta znači, uostalom, vidjeće se za kroz par dana kad ga detaljno poslikam...