RE: peugeot 206 2.0 hdi
Slabo se vozam po Zenici, i sam vidis gdje je auto parkirano u samom centru grada nemam potrebe da se vozam toliko.
Ceste su uzas i onako samo ga lomim beze veze a svugdje stignem brze pjeske.
Inace radim u Sarajevu, neces me vidjeti radnim danima u Zenici, jedino preko vikenda.
Astra druze tebe vidim svaki vikend, cak sam te vidio i jedan petak u Sarajevu, ja krenuo za Zenicu kad ti ides prema gradu kod americke ambasade se mimoisli.Tom cestom od stanice do carine ne idem nikako uvijek na bulevar.
Filter se narucio, u ponedeljak dolaze zadnje stopke, montiranje u petak.
Cip ide uskoro poslje registracije koja istjece u septembru, odmah ga vozim al ide na 120 konja.
Zvao sam i razgovarao sa momkom iz SM kaze da je to dovoljno i da nema potrebe vise.
Jos jednom vas sve molim ako neko zna gdje ima kupiti kristalni far za pezoa 206 neka mi javi.Izgorio mi malo lijevi pa me ubija u oci, kvari mi exterijer na autu.
16" nisam stavio jer imam nove gume ljetne michelinke 15" sad da sam kupovao i gume 16", nema sanse recesija ubi.
Ja sam zadovoljan i sa ovim, prezadovoljan.
Stare su otisle na novo farbanje kod Senada u Visoko, gotove su juce me momak zvao, pa ih kupim u petak, i stavit cu slike da vidite kako momak radi.