Član
RE: Passat 1.9TDI 3BG (priprema se update)
potpis
AnDel je napisao(la):mocan pasat,,,,meni najljepsa boja
potpis
AnDel je napisao(la):mocan pasat,,,,meni najljepsa boja
pa doc ce vrijeme i za to da se skine, nisu bas 100% ni po mom ukusu,al ostat ce zasad privremeno....ipak nevalja previse krom detalja po njemu,al te steke su kupljene kad je tek auto doslo...najvjerovatnije da cu ih skidat...vwfan je napisao(la):Moj iskreni savjet, skini one chrom look steke(vanjske, unutrasnje su extra), ne stoje nikako, hajd inekako chrom retrovizori.
Ali nemoj najskuplju izvedbu opreme Passata unistavati tim detaljima.
Sve u svemu dobar Passhaga
pa zbog toga je i najvise pal odluka jer je 90% neke tamne boje sivo crno plavo itd. a ici ce blago zatamnjivanje uskoro,barem se nadam na proljece,al nista pretjerano da murija nebi peglala i kazne pisala...a felge imam u planu S8 replika,18" ...fenomenalno leze na passatu...jos neke niskoprofilne gume ma extra...Astra je napisao(la):boja je pola auta!!! Po meni svaka cast na ukusu, nek si uzeo crvenog, svaki drugi je sivi crni, auto odlicno izgleda, mogo si na proljece zatamnit 65% uz crvenu boju to ide perfektno i mozda neke crne polirane felge to bi bilo perfektno!! sve u svemu cuvaj ga, cuo sam da je to osjetljiva boja.. pozz
allroad je napisao(la):fin fin
samo mi nije jasno
highline je ima sistem za pranje farova a nema onenjegove originalne highline farove :icon_confused:
samoskini te chrom rucke sa tim rupicama ostalo je fino