Jeste zajebancija,mislim garant je lazno predstavljane ovog lika sa foruma,nije sigurno to on,nego se nako zajebava na forumu,ubija vrijeme jel,ali slike su ocito prave,dakle ima neka budala koja je ozenila ovO.Mislim boze me oprosti,ne bih da se rugam,al ova je stvarno strasan,em je jadna ruzna ko smrt,nekakvu deformiranu facu,em je debela u pm,ima 200 kila sigurno.Tuzno ...
I've listened to atheist arguments from nearly every source; from Richard Dawkins to Penn Jillette to my college roommate. This is best evidence I've ever seen for the absence of a God.
:lol:
EDIT: E jbg,ako je ovo stvarno onda ... u ku*ac krasan
Pita ga cojek kako je izgubio nevinost,pa objasnjava mu lik
Well, after the wedding we went to the Motel 6 (we live in a small town, thats all there was)
and it was on. We quickly undressed and got right down to business. I had to be careful, as she was a virgin and it was quite painful for her. I managed to get in there after a few minutes of trying. I only lasted about 2 minutes, but it was amazing. The best part was when we both orgasmed at the same time. I cried for a little while afterward, it was just so beautiful.
BOZEEEEEE! :icon_question: :lol:
I jos nesto,skocim na zadnju stranicu da vidim jel se skontalo istina ili laz,kad pise da je dosad ovaj thread pregledalo 7,5 miliona ljudi,jooooj koliko su tu admini foruma zaradili