Death_beat je napisao(la):kolko sam razumio prodajes ove neke? koliko kosta T1 otprilike? moze i privatna ako zelis
MTR je napisao(la):jaro ima jedan za tebe u Zenici , T1 , onaj sa onim znakom od metra naprijed , narandjasti , vozio ga Lenon licno
faltdach1956 je napisao(la):Death_beat je napisao(la):kolko sam razumio prodajes ove neke? koliko kosta T1 otprilike? moze i privatna ako zelis
Pa u principu ne prodajem, nisam okorjeli trgovac. :icon_smile:
Ali kad nadjem neki drugi oldtimer onda prodam nesto da bi to drugo mogao kupiti ili ako zahvali za raestauraciju u tom principu, nadjem bolji bus/prodam losiji, uglavnom prodajem dve minike (kupe) i imam u planu jedan bus dovuci to sam vec napisao e kad stigne a nadam se uskoro, on ce biti na prodaju.
Trenutno najJEFTINIJI VWolkswagen T1 na mobile de je 5.000 eura, a kod nas ih prakticno nema, ustvari imam ja i jos par ljudi ali niko nista ne prodaje, tako da je tesko odrediti neku cijenu, a ja sam skoro prodao dva losa/NE kompletna i sa papirima za 3.000KM ali bas losa, imaju na pik.ba, pa tako uglavnom ne pretjerujem sa cijenama, opet ko god prodaje drzi se evropske cijene.
MTR je napisao(la):jaro ima jedan za tebe u Zenici , T1 , onaj sa onim znakom od metra naprijed , narandjasti , vozio ga Lenon licno
Dovezao sam plavi T1 iz Zenice, iz Centra Zenice prije 2 godine, bio u supi zatvoren preko 20 i nesto godina.
Gdje je taj jel' na prodaju, kakvo stanje?
srdjo je napisao(la):za koje oldtimere znas iz Modrice???...da vidim dal ima neki sakriven za koji ja neznam...
srdjo je napisao(la)::icon_eek: SEC-a znam da imaju 2 komada, jedan je Lorinser verzija a drugi je dizel, W123 Coupe (jumbas) nisam znao da postoji, Miniku znam jednu zutu da stoji u garazi al u losijem stanju, drugu ni jednu ne znam, S klasa iz 68-e je vlasnistvo Nikole Nikica-Krbe (trener mislim mlade reprezentacije BiH), naslijedio ga od oca koji ga je kupio od nekog poznatog politicara, nemogu se sjetiti kojeg, bude u Skugricu, za Olimpiju prvi put cujem, znas li koje je selo u pitanju da odem malo obici?...vatrogasci imaju kamion iz 50-ih cini mi se, i on lagano propada , bubu prema Odzaku znam jednu koju sam gledao al nije imala papire, lik trazio 2000 KM za nju, kod Popa na otpadu ima mozda jos 1 Minika, 2-3 bube i koji Fico...al nije bas pouzdan za kupoprodaju, sva auta su sumnjivog porijekla...jedino ima motor BMW iz 40-ih al njega neda nikome, stoji mu u kaficu...
ako cujes za jos nesto interesantno javi, da idem traziti...)
veljo-p je napisao(la):ja sam vidio tvoju mecu bas je ocuvana a vidio sam i onaj plavi kombi
srdjo je napisao(la):nekad davno je postojao bijeli Chevrolet Camaro iz '77-me cini mi se, al mu se zadnjih godina izgubio trag, neznam gdje je zavrsio...trenutno se nemogu sjetiti dal jos neki auto negdje lezi, znam da je podavno bio Merc W110 kod jednog limara u Skugricu, mislim da je zavrsio u Gradaccu...prosle god je uvezen jos jedan W110 u solidnom stanju, mislim da je jos kod limara, pretprosle je uvezen Ford Mustang iz '73 i neka Alfa iz 70-ih, Spider Coupe ili tako nesto, neznam ime...
...u Gradaccu znam za nekoliko Kadetta A i B, Opel Rekord P2, Ford Taunus dvoja vrata iz '63,...to je sto se mogu trenutno sjetiti, ako bude jos nesto javim ti...
Kako se preziva taj Ranko iz Modrice, nemogu se sjetiti te Minike njegove, pojede me...xD
srdjo je napisao(la):on mozda samo zivi u Modrici, a auta drzi negdje dalje...u gradu se nikad nije pojavila buba cabrio ili jumbas coupe...
...slike Merca imam negdje na kompu, al su od ranije dok je bio u malo boljem stanju...poslacu ti ih sutra, prekosutra...dobices i ostale slike oldtimera koje imam, pa popuni kolekciju...
kaseljxxx je napisao(la):ma ovo je predobro nemogu se nagledat