N
nenad
Posto nema slika koje svi mogu da vide, tema ti je premjestena u WWW linkovi.
MeBeSad je napisao(la):"Ovaj sadržaj trenutno nije dostupan"
neradi link il ?
hakkler je napisao(la):
tek toliko da se vidi u čemu se radi..
Ali link ti i dalje ne radi...pa odi onda lijepo na postavke i SREDI TO DA BUDE KAKO TREBA aok se hočeš javno pohvalit.
.Ne moramo bit prijatelji svi s tobom ako nam želiš pokazati slike svojih uradaka.
thefukara je napisao(la):faltdach1956 je napisao(la):posalji zahtjev, prihvatam svakoga. :lol: :lol: :lol:
pa što odma' u prvom postu ne reče da je cilj da grupa skupi što više članova?
evo link za one koje hoće prvo da pogledaju par slika, pa onda da se "učlane" u grupu.
http://www.facebook.com/posted.php?id=14199706131&share_id=151876074843450&comments=1#!/album.php?fbid=122340897813875&id=100001138972652&aid=9786
mahe007 je napisao(la):Svaka cast.....vidi se da imas veliku ljubav prema automobilima.....stavi koju sliku zavrsene bube one su isto dobre......VW T1 SAMBA jel to onaj sa puno prozora :lol::icon_biggrin:
VR6Boki je napisao(la):Ja nisam uclanjen u grupu, al vidim slike bez problema.
A ti si izgleda kupio sve T1 po BiH :icon_biggrin:
Valjda ih bar 2 dovedes u reprezentativno stanje
0g1 je napisao(la):Svakaa ti cast (Y)
niksa je napisao(la):otac i sinovi - neprocjenjivo
momci svaka cast
thefukara je napisao(la):Ja nisam uclanjen u grupu, al vidim slike bez problema.
onda je do mene. prob'o 3 različita browsera, 4 OS-a, pobris'o kukije i ostale p.zdarije i džaba. opet:
OggyBoy je napisao(la):Idemo na pivo uskoro, dobio si PM, sve ti je jasno. Možda i koju fotkicu opalimo, da se ne bune više ovi što ne vide dobro.
srdjo je napisao(la):svaka cast za auta, i srecno u restauraciji...
...dodajem te u prijatelje na FB-u da mogu pratiti radove, jer sam i sam veliki ljubitelj oldtimera...
ArminM je napisao(la):koliko mocni projekti,nisam nista komentarisao dok nisam pregledao sve slike,stvarno svaka cast,extra posao radite,samo naprijed,pratit cemo ostatak radova
thefukara je napisao(la):radite sjajan posao.
dokle su stigle folcike? :icon_biggrin:
[/quote
Jedna ispravna buba 1967, faltdach oval iz 1956 za raditi a ostale dvije za dijelove, 7 kombija, 2 ispravna i dva ne ispravna, 3 sam prodao i uskoro stize jos jedan.
tarik_91 je napisao(la):i ja vidim slike bez problema
:icon_cry: :icon_cry:
vw_damir je napisao(la):Prije svega, svaka cast... cijenim tvoju ljubav!
Eh sad, pa gdje nadje bolan ovoliko T1 kombija.... sa sam se pola godine slamo jednog da iskopam bilo gdje i nista... na kraju keca poceo radit...
Imal jedan za mene
Sretno
Neces mi vjerovati ali 2 godine sam trazio T1 i nigdje nista, ma ni pepeljare od njega da nadjem, ma nista i onda sam oborio sve rekorde, za 5 mjeseci sam dovezao 7 komada.
Vracam se iz Trebinja i idem kamionom po kombi u Medjugorje i u Stolcu vidim jedan u zivici i odma stanem i dogovorim sa covjekom i natovarimo ga i kuci dva dovezem. :lol: :lol: :lol:
Pa mozda i bude jedan za tebe, javi se na facebook. :icon_rolleyes:
edo_benz je napisao(la):respekt za ovo treba imat puno volje i ljubavi
Ma treba bit dobro opaljen ovak' kao ja!!! :lol: :lol: :lol:
Ne moze on bit' toliko gnjil koliko ja mogu bit lud da ga kupim!!! :lol: :lol: :lol: