antrax je napisao(la):
ma slabo sam vozio,nisam ni mislio voziti,dosli kasno i zavrsio trening i sve i ja odem pitam jel se moze prijaviti jos kaze moze,de reko da se prijavim da malo odvozim.srdjo je napisao(la):Loveru koje si vrijeme napravio?
...i dajte slike da vidimo kako je bilo!!!
HONEY je napisao(la):koliko znam Edo Galic je jucer osvojio najjacu klasu sa navodno 10.8, a danas sa 10.6 vremenom (to bi trebao biti i novi hrvatski nacionalni rekord). cestitamo !!
nije poznato da je danas itko drugi isao ispod 11
bas mi je krivo da nisam mogao voziti, mogo sam ih sve pomesti, jer dobro znam da mogu i bolje od 10.7.. :icon_cry:
lov2xlr8 je napisao(la):ma slabo sam vozio,nisam ni mislio voziti,dosli kasno i zavrsio trening i sve i ja odem pitam jel se moze prijaviti jos kaze moze,de reko da se prijavim da malo odvozim.srdjo je napisao(la):Loveru koje si vrijeme napravio?
...i dajte slike da vidimo kako je bilo!!!
i vozio na istrosenim 19kama
uglavnom 16.6 na kvalifikacijama sa reakcijom 1.2 cini mi se i druga voznaj 17.2 sa reakcijom 1.7 tako nekako
ma meni je svaki dan race,a sta fali malo cirkusati na race-u
HONEY je napisao(la):koliko znam Edo Galic je jucer osvojio najjacu klasu sa navodno 10.8, a danas sa 10.6 vremenom (to bi trebao biti i novi hrvatski nacionalni rekord). cestitamo !!
nije poznato da je danas itko drugi isao ispod 11
bas mi je krivo da nisam mogao voziti, mogo sam ih sve pomesti, jer dobro znam da mogu i bolje od 10.7.. :icon_cry: