Osijek Street Race Show 5 - 11. i 12.9.2010

Osijek Street Race Show 5 - 11. i 12.9.2010

Član
sUx je napisao(la):
ma jargo idemo svi aBd... bice ovo najbolja trka do sad samo da vrijeme posluzi ....

moramo organizovati gore neke dandare ... :dojke::dojke::smajli44::smajli44:

jebiga repe mi zao sto mu je crkla turbina al sta je tu je ... sve ce se napraviti

;);)

i ja sam tamo u nedelju pa se vidimo...

pitanje samo da li ce se moci uci na pistu u subotu navece nekad kasno, jer bi krenuo iz tuzle oko ponoci...??

ja cu ipak i ovaj race da propustim prognoze su me odgovorile , sretno svima koji budu isli da nam bacite slike kako je bilo :)

Mi dolazimo bez obzira na prognozu,ja necu vozit ipak,motor me jebe nesto i krivo mi u pm,al jbg.

Uglavnom sutra oko 2 krecemo iz brckog,bude li ko u prolazu u to vrijeme nek se javi da idemo zajedno ;) broj moj 063 983 182

Početnik
rekli su mi na telefon da je Basta osvojio klasu 11, u finalu protiv Moraveka
i da je Edo Galic osvojio klasu PRO (10 klasa) protiv Kostadinovica

ne garantujem dali su vam ovo prave informacije, tako mi je receno na telefon

meni krivo sto me nema gore, da popravim vrijeme ;)

Član
uh.. mogu mislit kakvo je bilo pro finale :)

Dajte ljudi vremena, slike, videa.. bilo sta

http://www.youtube.com/watch?v=G6_50icQOrA

Početnik
koliko znam Edo Galic je jucer osvojio najjacu klasu sa navodno 10.8, a danas sa 10.6 vremenom (to bi trebao biti i novi hrvatski nacionalni rekord). cestitamo !!

nije poznato da je danas itko drugi isao ispod 11

bas mi je krivo da nisam mogao voziti, mogo sam ih sve pomesti, jer dobro znam da mogu i bolje od 10.7.. :icon_cry:

Član
2010_09_12_street_race_show_5_zeros_283.jpg

:cool:

Član
Mrva je napisao(la):
uh.. mogu mislit kakvo je bilo pro finale :)

Dajte ljudi vremena, slike, videa.. bilo sta

http://www.youtube.com/watch?v=G6_50icQOrA

2:49 :icon_eek::icon_eek::icon_eek:
:icon_question::icon_question:q

Početnik
ako mislis na yuga,u njemu je sve od lancie delte,motor mjenjac ovjes,znaci sve...

Eo vratih se upravo,dobro je bilo,sinoc su 10 i 11 klasa zaglavili u noc,ali koliko se sjecam Basta je osvojio 11 klasu,a Edo 10,no nikad u Osijek ne idem iskljucivo radi trka i auta nego radi druzenja,tako da nisam neki kad su te informacije u pitanju :)

Sve u svemu,ko nije trebo je doci,odlicno ko i svaki put ;)