opel

opel

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
al onda moras imat dva sulunara pozadi,samim tim i dva rezervoara za gorivo,a samim tim i jos jednu konzervu specijalne boje koja farba izduvne gasove..
to je vec previse novaca

Član
eh a kolko ja te boje trebam da dobijem vin diesela? tankmi 60+ 1 govorte brzo molim

Član
hmm
ovako sad cemo da izracunamo
60+1/2,5 = 12,345 dakle 12,345 kilograma farbe treba,evo sad sam bas 2x pogledao
to je iz razloga sto dizelaš ima mnogo mišićne mase
dakle nista se ne sikiraj,al pazi,kao sto neko rece,farba je na bazi ulja
to je bitno...najbitnije jer ako uzmes drugu vrstu,onda ces dobiti vina al crne boje...
jesam rasista al sa cu

Član
Zaboravili ste da je to veoma skupo,ne znam isplati li se to momku raditi,zavisi koliko je zagrijan..Imao je to kod nas onaj jedan jedini Golf Rellye ali momak je poslao pismo u Wolfsburg da vidi kako i sta,da nebi sta sjebao..

Član
Ne znam,nije se igrati s tim.Cuo sam da ce se sada uvesti zabrana toga jer valjda ofarbas tablicu onome ko ide iza tebe ako ti je previse blizu.onda je frka ako ga policija zbog toga zaustavi,onda si po zakonu ti kriv jer si mu ofarbao to,pa je problem kako on da dokaze i da usmjere kaznu na tebe

Legend
pravo mu i shemu turba mogu srediti
onda samo nek ode kod ramiza sladoledzije na bistrik i to sve postavi

Malo su me iznervirali prvi komentari,ali nema veze......Vidim da ovde nema respekta ni prema kome,ali ok...Posto ja pretezno auto vozim na plin,benzin slabije koristim,sta u tome slucaju?:))))

.nOKe je napisao(la):
joj jarane
sry ali da te pitam koliko ti uopste imas godina ?
prvo postavis temu uradio bih ovo pa pricas neke nebuloze
sad opet, jos veca nebuloza
naspi goriva u toj boji, pa ces dobiti i taj plamen koji trazis ;)

brate ovo nisu nebuloze, drugo je sto ti nema mastovitosti u tuningu...Jednom se budzi auto.......
A sto tolike teme postavljam,pa nekako mi glupo da sve guram u jednu..:)

KoKUz je napisao(la):
CHUJ ADOLESCENT - mojne pravit bezze teme - nije zbog nas vec zbog sebe, ako hocesh da se i dalje druzhimo. Poslace te moderatori u MAGARECU KLUPU (sjedi JEDAN) !

;)

Ovo je sve sto mene zanima,a ti ako ti se neodgovara ili ne svidja zaobidji i ne ostavljaj komentare ovakvog zanra..........

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.