Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
de noke nemoj momka zezati,kakav dizel,farba ima se kupit da oboji izduvne gasove,samo treba dobar omjer utrefit,a to ti je najlakse isprobati,recimo prvo sa 10 litara benzina i cetvrtinom konzerve boje..
joj
jarane
dobro kako ti kazes
ja sam probao te boje staviti u dizela, i mogu ti reci da je jako dobre boje pravio
nesto kao zuto, zelene, i mjenjalo je boje povremeno na plavo, bas mi se uklapalo ukupnu boju auta, ko light show iza mene
raja me pitala kako i sta
ma ja slabo raje zna za taj fazon,jer se i ne prica plaho o tome,tajnovito jbga...
al dexy sexy mi djeluje kao fin momak pa sto ne bi podijelii tu tajnu s njim
Ljudi decka ste iskompleksirali da nece narednih mjeseci planirat posjetiti ovaj forum!
@Thema..Tibor ti je rekao najednostavniji nacin, da se dobije to sto trazis!
suti ba Error vidis da mu pomazemo, lik je u dvoumici i ne za sta ce
i ja sam za tu kombinaciju, crveno plave boje, jos ako bi stavio dvije rore, duple, po krajevima branika sa obje strane, bas bi bio show, glavni u gradu
Zar nemaju oni auspusi koji na rori imaju prostor u koji se stavljaju boje u vidu stapica koje se pod zagrijavanjem istoga pretvaraju u paru i kada avto brzo vozi i velik broj obrtaja onda taj otopljeni dim se pomjesa sa izduvnikm gasovima i stvara kataliticku reakciju cepanja ugljen monoksida koji je dvovalentan i sjedinjuje se sa sulfatom iz boje u trovalentnu vezu i proizvodi plamen u boji
a cuo sam da moze iza da ostavlja oblike kao na primjer siluetu Selme Bajrami
moze,ali za to trebas zadovoljiti sledece:
1.selma bajrami gola,kod kuce,umociti je u vosak
2.cekati pola sata da se vosak ohladi ispod temperature tijela
3.skinuti izliveni model,pomocu fuzijskog cekica ga smanjiti na velicinu
u kojoj moze stati u auspuh
4. staviti model selme bajrami u auspuh
5.upaliti auto i gas gas selma bajrami iza naaaaaass