opel

opel

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Opasno me zanima ,sta treba da se uradi da i iz auspuha izlazio plamen u boji?????:)I ko to radi i kolika para?:)

Legend
joj jarane
sry ali da te pitam koliko ti uopste imas godina ?
prvo postavis temu uradio bih ovo pa pricas neke nebuloze
sad opet, jos veca nebuloza
naspi goriva u toj boji, pa ces dobiti i taj plamen koji trazis ;)

Član
1. Pa sto otvaras silne ovoliek teme majke mu mile vise, otvori jednu temu pa zapitkivaj covjece

2. Drug, kani se 2F2F fora i fazona...plamen u obji teze mozes dobiti...a ako hoces bilo kakav plamen, uzmi si kakav solunar od inoxa, dovedi cjevcicu sa plinom i svjecicu jednu...i eto ga :)

Član
CHUJ ADOLESCENT - mojne pravit bezze teme - nije zbog nas vec zbog sebe, ako hocesh da se i dalje druzhimo. Poslace te moderatori u MAGARECU KLUPU (sjedi JEDAN) !

;)

Član
KoKUz je napisao(la):
CHUJ ADOLESCENT - mojne pravit bezze teme - nije zbog nas vec zbog sebe, ako hocesh da se i dalje druzhimo. Poslace te moderatori u MAGARECU KLUPU (sjedi JEDAN) !

;)

haha odgovor dana
svaka cast kume

Član
emirEX_sa je napisao(la):
KoKUz je napisao(la):

;)

haha odgovor dana
svaka cast kume

ma fin je on - vec ZELEN ;) (zovem te po dog. abd)

Nabavis sebi auto iz 2F2F pa ti to dodje u kompletu uz njega da se ne mucis...jos i biras na jedno dugme kada ce u kojoj boji da svijetli:lol::lol::lol::lol:

Član
jok ba pusti se zajebancije
sad cu ti ja rech

na 40l goriva( pretostavljam da ti je toliki rezervoar )
naspes farbu za gorivo,tesko ces je naci ali ima,imaju osnovne boje a ostatak mozes dobiti mjesanjem istih.
da bi ponovio efekat,drugi put,samo naspes pola konzerve farbe jer jos ima u sistemu,vidices jbga pise na upustvu sve.

N

nenad

lov2xlr8 je napisao(la):
jok ba pusti se zajebancije
sad cu ti ja rech

na 40l goriva( pretostavljam da ti je toliki rezervoar )
naspes farbu za gorivo,tesko ces je naci ali ima,imaju osnovne boje a ostatak mozes dobiti mjesanjem istih.
da bi ponovio efekat,drugi put,samo naspes pola konzerve farbe jer jos ima u sistemu,vidices jbga pise na upustvu sve.

Sve ovo i nemoj zaboravit dodati Primer da dobro primi farbu :)

Član
prati da je farba na uljanoj bazi. acryl ce izlapiti u dodiru sa benzinom i samo ce ti karambolka biti sharena. vjerujem da ti to nije cilj

Član
ma jok hoce momak da bash ono shiklja iz auspuha u boji...a ne da se lijepi po karambolci.
nadam se da si razumio dexy sexy

Član
ma nee,nisi ti razumila,hoce momak da mu bude vatra iz auspuha u bojama,a to postize na nacin na koji sam mu objasnio ;) provjereno ispravno i radi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.