Član
vr ubi maslo, iz prve u cetvrtu
Sajo_Golf GT je napisao(la):GreenDevil je napisao(la):bilo je gusto izmedju mene i Saje, bolje je starto i jedva sam ga bio brzi :lol::lol:
meni su Ciljuge baksuzne, auto uvijek ide normalno al kad dodjem na pistu isto ko da me neko ureko, ne ide kako treba :lol::lol:
mozda ti se cini zbog konkurencije :lol: a otkud ti da si bio brzi :icon_rolleyes::lol:
GreenDevil je napisao(la):Sajo_Golf GT je napisao(la):GreenDevil je napisao(la):bilo je gusto izmedju mene i Saje, bolje je starto i jedva sam ga bio brzi :lol::lol:
meni su Ciljuge baksuzne, auto uvijek ide normalno al kad dodjem na pistu isto ko da me neko ureko, ne ide kako treba :lol::lol:
mozda ti se cini zbog konkurencije :lol: a otkud ti da si bio brzi :icon_rolleyes::lol:
za duzinu haube si bio sporiji
Sajo_Golf GT je napisao(la):GreenDevil je napisao(la):Sajo_Golf GT je napisao(la):GreenDevil je napisao(la):bilo je gusto izmedju mene i Saje, bolje je starto i jedva sam ga bio brzi :lol::lol:
za duzinu haube si bio sporiji
hmm meni nije tako izgledalo al jbg sad necemo se ubjedjivat :icon_smile:
trebali smo jos koju odvoziti
ZELA GTI je napisao(la):Ide 106 gti a? :lol::lol:
Šteta pa ih nema nego 5 u državi
OggyBoy je napisao(la):ZELA GTI je napisao(la):Ide 106 gti a? :lol::lol:
A i nije za svakoga, Vau-Wau "drajver" pomisli da si neki derpe i pokuša da se prokurči u "Passat-u", "Gnojfu" i sl. i desi se, ŠTA?!
GreenDevil je napisao(la):OggyBoy je napisao(la):ZELA GTI je napisao(la):Ide 106 gti a? :lol::lol:
A i nije za svakoga, Vau-Wau "drajver" pomisli da si neki derpe i pokuša da se prokurči u "Passat-u", "Gnojfu" i sl. i desi se, ŠTA?!
i desi se da ga Passat odere :lol:
brate ne mozes poredit onog passata 4motion 2.8 sa ovom 106om a i nije ga odero bas na startu ga uzeo za duzinu i tako ga je vuko do kraja...ako bude momak jos sta htio radit na 106 auto ce da leti ionako je prelagano a jako..GreenDevil je napisao(la):OggyBoy je napisao(la):ZELA GTI je napisao(la):Ide 106 gti a? :lol::lol:
ak19 je napisao(la):brate ne mozes poredit onog passata 4motion 2.8 sa ovom 106om a i nije ga odero bas na startu ga uzeo za duzinu i tako ga je vuko do kraja...ako bude momak jos sta htio radit na 106 auto ce da leti ionako je prelagano a jako..GreenDevil je napisao(la):OggyBoy je napisao(la):ZELA GTI je napisao(la):Ide 106 gti a? :lol::lol:
Semi_ibiza TDI je napisao(la):Zna li ko koliko konja ima ovaj zuti peugeot gti. Predpostavljam da je fabricki 120 ks a mislim da motor nije stock jer je pobijedio hgt-ea a po podacima nije brzi.
OggyBoy je napisao(la):GreenDevil je napisao(la):OggyBoy je napisao(la):ZELA GTI je napisao(la):Ide 106 gti a? :lol::lol:
:lol::lol::lol:
Upravo tako.:lol:
Odo' popit' pivo, a vi nastavite.
PS. I LOVE VW.
Semi_ibiza TDI je napisao(la):Zna li ko koliko konja ima ovaj zuti peugeot gti. Predpostavljam da je fabricki 120 ks a mislim da motor nije stock jer je pobijedio hgt-ea a po podacima nije brzi.