xzone je napisao(la):
jargo je napisao(la):
Ljudi smjesni ste sta pricate,znate li kome je prodat taj golf prvo -NEMATE POJMA-,ko je drugi vlasnik i to ne znate.Trenutno momak koji ga vozi masno ga je platio i zatekao je stanje da je morao sve osvjeziti i zamjeniti(turbina,dizne,mjenjac,set kvacila ...) i to sto neko rece ZALI BOZE nema potrebe jer taj isti GOLF i taj isti MOMAK je dolazio na svaku trku i vozio je ispod 14 sec kao i Nurija.VI STO ZALITE TREBALI STE GA VI KUPITI .Ovaj golf ce ici jos brze,a Nurija vam sprema iznenadjenje.
haha smijesan si pravo...nurija ga radio i vozio, kupio ga bosko ima na forumu ovdje i vozo ga neko vrijeme i on ga radio, i kupi ga momak iz carbona...jel to to sto neznamo..mogu ti reci da si smijesan..prvo vidi se da nikad nisi doso na street race jer neznas koliko ide cetvorka na 402m..prvo se malo bolje raspitaj pa onda valjaj gluposti..i mozes li mi samo napisati gdje vozio ispod 14 sec na kojem street raceu jer mi se cini da nisam tu bio...i nemoj dizati teme stare po nekoliko mjeseci bolje to prati
sto se covjek nagovori, i to bez razloga
a jos se isprovaljiva, ljudi moji :lol:
jargo ne da je dolazio, nego vozi na sr.u, nurija je vozio ispod 14, jargo nije podigao staru temu, procitaj koji post iznad (nije ti valjda tesko). hoces jos da te ispravljamo?