Član
Ah ja malo kasno vidio temu al nema veze, Nurija je svog golfa drzo u garazi gdje ja zivim! heh golf je strava bio u ono vrijeme!! Svaka mu cast!
znam ja salema,hehe...zahirovic...inace poznat u tuzli po jakim BMW-ovima i kao vrsni majstor za iste....nema ga nesto nidje vise,ukopase nas zene i brakoviJOCA_AMSTERDAM je napisao(la):heh nurija i golf
na prvi race sam sa tim golfom tj sa nurijom, od tuzle, beograda, mostara nurija naidje po mene u Sarajevo ili ja odem u Tuzlu pa idemo na race
pocelo je od vremena 16.8 nekog pa na 16.1 pa onda je preslo u opsesiju.
U to vrijeme je bila ta furka po Tuzli ko je brzi a Nurija kao fanatik mora preci granicu u prepucavanju.
Kako bih rekao njegov uspon je poceo kada je oderao (sjecaju se stariji ovi) nekog lika SALEM bmwm5 crni (taj bmw je izgorio) i tu je sve pocelo.
Te pare i pare ulozene u tu 4 od tirbina, kovanih klipova, keramickih lamela, nitra, dizni itd
Golf je isao 13.9 najbolje kako ja znam, a ovaj momak sto ga je kupio trebao bi uloziti bar pola jos para da to popravi da bi isao opet kao tada
imao sam dosta slika ali zbog virusa morao sam format racunar tako da je sve izbrisao.
pozz
znam ja salema,hehe...zahirovic...inace poznat u tuzli po jakim BMW-ovima i kao vrsni majstor za iste....nema ga nesto nidje vise,ukopase nas zene i brakovi
pioneer_09 je napisao(la):kako sam cuo prije par godina da mu je turbina bila od touarega sad koliko je to tacno ne znam
.nOKe je napisao(la):turbina je sada sa mercedesa 320kompresora
esso_sa je napisao(la):.nOKe je napisao(la):turbina je sada sa mercedesa 320kompresora
Odakle TURBINA na Mercedesu KOMPRESORU ??? :icon_confused: