GocaS6 je napisao(la):nermin suljagic je napisao(la):hahah,ovaj nije cuo za nuriju...
salim se ...
taj momak je legendaran na TK sto se tice 402m. trka...imao je crnu cetvorku tdi-a full zatamnjen sa kineskim natpisom na zadnjom bocnom staklu...mislim da je bio jedan od prvih (na nasim prostorima naravno)koji je pucao nitro u dizela i ubijao benzince...
a da,imao je problema sa mostarcima kad je jednom prilikom izgubio trku od jedne A6 3.0tdi i onda je bilo prepirke i pretnje....
Oprostite sa kojim je Mostarcima imao probleme? Na čijoj je to bilo trci :icon_rolleyes:?
ADO MOSTAR je napisao(la):Nurija jedan od najvećih trkača iz BIH sa dizelom,njegova četrvrtica još uvijek živa na 402 metra samo što je sad vozi Alen Maljić(ako se ne varam)
Auto je i sada tip top i sad ide solidnih mislim 15 sekundi
emirEX_sa je napisao(la):ADO MOSTAR je napisao(la):Nurija jedan od najvećih trkača iz BIH sa dizelom,njegova četrvrtica još uvijek živa na 402 metra samo što je sad vozi Alen Maljić(ako se ne varam)
Auto je i sada tip top i sad ide solidnih mislim 15 sekundi
da auto je sada od Alena Maljica clana AMK Carbon.
sto se tice nurije, covjek je ziva legenda sto se tice SR-a.
addo je napisao(la):A ko se sjeca prepucavanja na forumu Nurija (Golf IV 1.9 TDI) vs. Huka (Golf VR6)
addo je napisao(la):A ko se sjeca prepucavanja na forumu Nurija (Golf IV 1.9 TDI) vs. Huka (Golf VR6)
silverstar je napisao(la):nurija je jos uvijek clan SRCS i ubrzo ce se vratiti na drag stazu sa novim projektom ..
vise informacija kad dodje vrijeme
:123: :123: