Novi Sad..Tuning Styling show..25. i 26.10

Novi Sad..Tuning Styling show..25. i 26.10

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

JD.

Član
Gajs-gt je napisao(la):
nisam se plasirao medju prva tri

stvarno nemogu da vjerujem...

ne znam za ovog golfa, al ova 2 pezoa sto mogu vidjeti sa slika je ispodprosjecno, dzaba im tona plastike bez dobre felge... a izgleda da pola srbije ima isti prednji branik :lol:

Član
Vectric mi je prejaki, ostali su mi udure, ali niej to to :D

MAdzida manijaka, jos ce se mjenjat za auta hahaha :D

Član
Svaka cast Madzide i Dule na osvojenim peharima! Dule ostani barem s nama ovdje da podjelis to iskustvo koje imas za mladje generacije!

Član
E ljudi evo stigao sam tek kuci, okrugo 5:00 na satu :)

Sto se tice style takmicenja sve je receno, izgubio bodove na neonima jbg ne furam taj stil a tamo to nosi mnogo bodova i na kraju dva boda kasnim za prvoplasiranim :)

A sto se tice 201 hahahahaha ma to je prica za sebe ugl pravo je lijep osjecaj kad cijepas drift auto na pravcu, i da oces pravo ne mozes :D al eto osvijetlio sam obraz momcima sto su mi ustupili bolid.

U pitanju je Toyota Corola 1.6 16V 145 hp(kako rekose momci) na treningu odvozio sam pun gas vrijeme 10.6 sa reakcijom 0,815, pa sam na kvalifikacijama odlucio da vozim nizu klasu, malo sam vishe kocio i zavrsim u klasi 12 :S Tu sam se malo "igrao" sa autom, izbacim tri protivnika i u finalu odvozim 11.6 (opet sa pustanjem gasa) reakcija fenomenalnih 0,562 :D:D:D

Sve u svemu prezadovoljan sam manifestacijom posebno hostesama i plesacicama, slike idu sutra idem malo da se naspavam.

pozz

Član
i da jest, ne smije reci hehehhehe sala drug
svaka cast za plasman, nismo manje ni ocekivali... :D

a sto se tice neonkica hebaji ih, za sljedecu god skontaj kakve na produzni da ustekas dok traje takmicenje, kasnije to pokupis i u gepek, ha ja :D

Član
Ovom prilikom zelim da se zahvalim Tuning Styling Shopu Solonet koji su mi izasli u susret i omogucili da odem na ovo takmicenje, Dule hvala na gostoprimstvu i alatu :)

Hvala momci!!!

Član
pozzzz i cestitke za @Duleta - penzionera :icon_smile: i sve naj naj u penzionerski danima :icon_smile:...
@Madzide svaka cast braca, cestitam od srca...

Član
Iceman je napisao(la):
E ljudi evo stigao sam tek kuci, okrugo 5:00 na satu :)

Sto se tice style takmicenja sve je receno, izgubio bodove na neonima jbg ne furam taj stil a tamo to nosi mnogo bodova i na kraju dva boda kasnim za prvoplasiranim :)

A sto se tice 201 hahahahaha ma to je prica za sebe ugl pravo je lijep osjecaj kad cijepas drift auto na pravcu, i da oces pravo ne mozes :D al eto osvijetlio sam obraz momcima sto su mi ustupili bolid.

U pitanju je Toyota Corola 1.6 16V 145 hp(kako rekose momci) na treningu odvozio sam pun gas vrijeme 10.6 sa reakcijom 0,815, pa sam na kvalifikacijama odlucio da vozim nizu klasu, malo sam vishe kocio i zavrsim u klasi 12 :S Tu sam se malo "igrao" sa autom, izbacim tri protivnika i u finalu odvozim 11.6 (opet sa pustanjem gasa) reakcija fenomenalnih 0,562 :D:D:D

Sve u svemu prezadovoljan sam manifestacijom posebno hostesama i plesacicama, slike idu sutra idem malo da se naspavam.

pozz

cek malo 10.6sec sa autom od 145KS to je nemoguce,jedino da ima 100kg! To auto mora imati preko 250KS i nesmije biti teze od 800kg sa vozacem

Sve u svemu cestitke na dobrim plasmanima!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.