Novi Sad..Tuning Styling show..25. i 26.10

Novi Sad..Tuning Styling show..25. i 26.10

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Hvala na cestitkama...Ispada da sam samo u Sarajevu u Zagrebu presao tu ,neku, moju granicu od 156...Mada je bilo jako malo ucesnika...A za Madzida znam da je bio 2,zaostao je samo za 2 boda za prvoplasiranim..Nije imao neonke,a onaj jeste,a to se ovde ocenjuje..Sad ce znati za ubuduce..Pozdrav i vidimo se na nekom od sledecih manifestacija,posto sam ja okacio pojacala o klin...Ovo mi je bilo poslednje takmicenje.....

Član
Svaka cast Dule,steta sto odlazis,a Madzid,ma on je legenda,drugo mjesto to nije sala,znas li kako je prosao Novica sa crnim puntom

Član
Dule cestitam na novom rekordu !

A za Madzida nemam sta reci ... To sam ocekivao 1 ili 2 mjestu ... Cestitam Kume !

Član
Evo  ovako sto se tice db-a u svim klasama bilo je svega 8-10 takmicara ,dule nije imao konkurencije a zasto je bio tako slab odziv takmicara za db ostaje da vidimo,sto se tice stylinga Madzid je bio drugi u svojoj klasi a ja sam zbog problema sa autom stigao tek oko 14-30h (napuklo mi je kablo od svjecica) organizatori su me primili ocijenili poslednjeg a rezultat plasmana nije jasan ni meni ni Madzidu,nisam se plasirao medju prva tri, ni ja ni on nismo imali ozbiljnije konkurencije bilo je svega 35-40 takmicara u 3 klase al sta je tu je,poredjenja radi prosle god je bilo oko 140 takmicara u 4 klase sa dosta kvalitetnih takmicara i ja sam u svojoj klasi bio prvi,ove god bio je dosta slabi odziv i konkurencija al jebiga organizator je zastitio neke svoje takmicare itd. ja sam se vratio odmah a Madzid i Sejo (SRCS)su ostali da danas odrade 201m vise info na www.tuning.co.yu

Član
[attachment=10753]Evo i par fotki 1mjesto niza vw golf 2 (bio u sarajevu na king of balkan) drugo mjesto pezo 206 trece mjesto pezo 306. Visa klasa 1mjesto opel vctra (bila u sarajevu na king of balkan) 2mjesto Madzid BMW,3mjesto Audi A4

Član
I poslednja vijest Madzid se danas oprobao i na 201m sa autom koje mu je ustupio organizator i osvojio 1 mjesto u klasi (neznam tacno):lol::lol::lol: sve u svemu cestitke klubskom kolegi;);)

Član
Hvala na cestitkama...Pre sat vremena sam video Madzida u gradu,otisli su na klopu pa idu kuci...Uzeo je prvo mesto sa Toyotom od organizatora koja je podesena za drift...

GAYS-GT..Za Madzida sam objasnio sta je bilo i koliko mu je falilo za prvo mesto..a sta je bilo u tvom slucaju stvarno neznam..znam samo da si od mene dobio sve 5 za izgled muzike i kvalitet audio sastava,posto sam ja to ocenjivao,to si i video..pozz

Član
dulegti je napisao(la):
Hvala na cestitkama...Pre sat vremena sam video Madzida u gradu,otisli su na klopu pa idu kuci...Uzeo je prvo mesto sa Toyotom od organizatora koja je podesena za drift...

GAYS-GT..Za Madzida sam objasnio sta je bilo i koliko mu je falilo za prvo mesto..a sta je bilo u tvom slucaju stvarno neznam..znam samo da si od mene dobio sve 5 za izgled muzike i kvalitet audio sastava,posto sam ja to ocenjivao,to si i video..pozz
Znam druze da si ti ocjenjivao audio komponente i kvalitet istog,kada sam cuo da ti (vrhunski profesionalac) ocjenjujes to uzeo sam da popravim dva kabla koja nisu bila bas po ps-su jel tebi to nebi promaklo a i kada ste stigli kod mene ja sam to zavrsavo to si imao prilike i da vidis,znam da nije stvar do tebe i roberta to je mrsio neko gore iz vrha sve u svemu bilo i proslo tjesim se prvim mjestom od prosle god kada je konkurencija bila mnogo jaca!PS Sretan odlazak u PENZIJU sto se tice db-a imas od mene jedan MP4 za penzionerske dane:icon_smile: ;)

Član
Svaka vam cast svima na svim osvojenim mjestima, a polako dule doces ti opet da mladjim generacijama pokazes ko je sef heheheh

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.