Član
zlajaaa je napisao(la):Nije stara, sliko sam se poslije nove godine za ličnu kartu i tu će sliku iskoristit za vozačku..
hajd javi kad dobijes kako izgleda ta nova vozacka
zlajaaa je napisao(la):Nije stara, sliko sam se poslije nove godine za ličnu kartu i tu će sliku iskoristit za vozačku..
GOLF TZ je napisao(la):zlajaaa je napisao(la):Nije stara, sliko sam se poslije nove godine za ličnu kartu i tu će sliku iskoristit za vozačku..
zlajaaa je napisao(la):GOLF TZ je napisao(la):zlajaaa je napisao(la):Nije stara, sliko sam se poslije nove godine za ličnu kartu i tu će sliku iskoristit za vozačku..
Sigurno je crno-bijeli aparat, pa se slika ne može koristit i na drugim dokumentima
Fele je napisao(la):Danas je predala i za mjesec dana će biti gotova, a do tada je pješak još jedan apsurd
Mirsado je napisao(la):Fele je napisao(la):Danas je predala i za mjesec dana će biti gotova, a do tada je pješak još jedan apsurd
Znaci kad mijenjas vozacku ne dobijes nikakav papir da ti je namjeni da mozes voziti ??? znaci i kad mijenjas licnu mogu te uhapsiti jer nemas nikakav dokumenta ili ti u banci nedaju novac ???
Fele je napisao(la):Mirsado je napisao(la):Fele je napisao(la):Danas je predala i za mjesec dana će biti gotova, a do tada je pješak još jedan apsurd
Znaci kad mijenjas vozacku ne dobijes nikakav papir da ti je namjeni da mozes voziti ??? znaci i kad mijenjas licnu mogu te uhapsiti jer nemas nikakav dokumenta ili ti u banci nedaju novac ???
Ipak su joj dali neki papir :icon_biggrin: do mene je
olivermx3 je napisao(la):E ovako informacije iz prve ruke meni je vozacka bila malo nagorila od kad mi se desio pex sa autom prosle godine dokumenta mijenjas kad ti istekne nista prije nema nikakvog roka zato i nije guzva na salterima u ponedeljak sam predao za novu vozacku moras staru da odjavis 8,5km zatim da uplatis 62km za novu i naravno slikas se ponovo odmah ti izdaju papir ako imas cestitki ili ti kazni to uplatis i dodjes za 7 dana po novu vozacku i da jos ovo dobijes papir sa kojim ja evo normalno vozim al ne mogu prelaziti granicu smijem ono po gradu i to
Mirsado je napisao(la):Fele je napisao(la):Mirsado je napisao(la):Fele je napisao(la):Danas je predala i za mjesec dana će biti gotova, a do tada je pješak još jedan apsurd
olivermx3 je napisao(la):E ovako informacije iz prve ruke meni je vozacka bila malo nagorila od kad mi se desio pex sa autom prosle godine dokumenta mijenjas kad ti istekne nista prije nema nikakvog roka zato i nije guzva na salterima u ponedeljak sam predao za novu vozacku moras staru da odjavis 8,5km zatim da uplatis 62km za novu i naravno slikas se ponovo odmah ti izdaju papir ako imas cestitki ili ti kazni to uplatis i dodjes za 7 dana po novu vozacku i da jos ovo dobijes papir sa kojim ja evo normalno vozim al ne mogu prelaziti granicu smijem ono po gradu i to
Znaci zamjena vozacke je 70,05km :icon_eek: a ne 60 ko sto su rekli :icon_question::icon_question:
emir_89 je napisao(la):Mirsado je napisao(la):Fele je napisao(la):Mirsado je napisao(la):Fele je napisao(la):Danas je predala i za mjesec dana će biti gotova, a do tada je pješak još jedan apsurd
Znaci zamjena vozacke je 70,05km :icon_eek: a ne 60 ko sto su rekli :icon_question::icon_question:
covjek je sprzio svoju ili sta vec, tako da prvo nju mora proglasiti nevazecom, pa tek onda vaditi novu. nije samo mijenjao isteklu vozacku. onda bi bilo 60KM